3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice na úvod sezóny přehrály Druztovou


Branky


12

Fotbalisté Litic zvítězili v úvodním kole městského přeboru 3:1 nad Druztovou. Domácím hodně pomohlo vyloučení kapitána Druztové Beránka, které přišlo v prvním poločase za stavu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liticím pomohlo vyloučení Beránka

1. kolo městského přeboru svedlo dohromady také týmy, kterým se příliš nevydařila jarní část soutěže. Po úvodním oťukávání se osmělili jako první domácí a ve 28. minutě otevřel po Aschenbrennerově přihrávce skóre levý obránce Jiří Kanta. Druztové se ale rychle podařilo vyrovnat, o což se postaral Tomáš Roubal. Ve 37. minutě se však udál asi klíčový moment utkání, když byl po druhé žluté kartě poslán pod sprchy hostující kapitán Martin Beránek. Litičtí přesilovku využily ještě v první půli. V jejím závěru sehráli pěknou akci, do níž se zapojil opět i Aschenbrenner a Patrik Hulina se v koncovce nemýlil – 2:1.

Litice neponechaly nic náhodě, tříbodový zisk jim pojistil Aschenbrenner

Po změně stran měli domácí hru většinou pod kontrolou. Často drželi míč a snažili se o vstřelení třetího gólu. To se jim podařilo v 67. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal asi nejlepší hráč na hřišti, Tomáš Aschenbrenner, který přišel v létě z Líní. Ve zbytku utkání Litičtí neproměnili ještě několik zajímavých příležitostí, ovšem o tři body už přijít nemohli.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Hodně nám pomohla červená karta hostujícího kapitána a také gól na 2:1 v závěru prvního poločasu. Proti deseti často hrajeme hůře než proti jedenácti, takže jsem se snažil hráče o přestávce motivovat a nabádal je, aby soupeře nepouštěli do nějaké aktivity. Druhá půle se odehrávala v naší režii, kluci to pojali dobře, hostům moc balón nepůjčili. Po gólu na 3:1 jsme se uklidnili, mohli jsme vystřídat a pak už se zápas víceméně dohrál. Rozhodně jsme spokojeni, protože jsme před tím asi 5 let první zápas sezóny nevyhráli.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - L. Fořt [-] (53. A. Hanzlíček [-] ) , J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] (88. P. Jareš [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , J. Kanta [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (70. M. Duna [-] ) , J. Knotek [-] , P. Hulina [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Linda [-] , J. Zeman [-] (86. L. Motyčák [-] ) , V. Němeček [-] (65. J. Souček [-] ) , P. Hofmann [-] , T. Roubal [-] (53. D. Roubal [-] ) , P. Ženíšek [-] , P. Fischer [-] , M. Beránek [-] , P. Jirka [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 13. L. Kindl - 16. M. Beránek , 37. T. Linda . ČK: 37. M. Beránek .
Hráči zápasu: T. Aschenbrenner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAČMER Marek - SCHINGLER Milan, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích