Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 15:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj zničil rezervu Lhoty!


Branky


11

Nováček soutěže, plzeňský Prazdroj, si v úvodním kole smlsnul na béčku Sokola Lhoty, které ještě v minulé sezóně nastupovalov 1.B třídě. Domácí, kteří mají ve svých řadách řadu zkušených fotbalistů, v utkání dominovali a po závěrečném hvizdu slavili výhru 9:0. Hattricky se na ní podíleli Patrik Matula a Luděk Jandoš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prazdroj rozhodl už v prvním poločase, Matula se trefil třikrát

Prazdroj vstoupil do utkání skvěle a už v 5. minutě šel do vedení zásahem Patrika Matuly. Odpor Lhoty pak definitivně zlomil veterán Luděk Jandoš, který góly ve 22. a 33. minutě navýšil náskok domácích na 3:0. Ještě do přestávky se pak do sítě odevzdaných hostů dvakrát trefil Patrik Matula, jenž tak potřeboval na zkompletování hattricku jen poločas.

Domácí přidali ještě čtyři góly

Domácí pokračovali s chutí i po změně stran. Ve 48. minutě se zapsal mezi střelce osmačtyřicetiletý Jaroslav Pavlíček a o chvíli později zvýšil na 7:0 Dmytro Děrgačov. V 65. minutě ještě dovršil hattrick Luděk Jandoš a poté se brankostroj Prazdroje přeci jen na nějakou dobu zastavil. Na konečných 9:0 tak upravil až v předposlední minutě domácí kapitán Pavel Hyneš, kterému je už padesát let.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , L. Jandoš [-] , P. Hyneš [-] , D. Dergachov [-] , O. Litványi [-] , R. Hedvík [-] , P. Hein [-] (46. P. Brichcín [-] ) , M. Tříska [-] (75. R. Wais [-] ) , A. Bondarchuk [-] (46. M. Ranš [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - L. Martínek [-] (60. M. Juha [-] ) , Z. Paul [-] , J. Dorňák [-] , P. Salák [-] , J. Fürbacher [-] , L. Novák [-] , M. Cink [-] , R. Košťál [-] , V. Sulek [-] , F. Rohrer [-] (68. M. Čoupek [-] )

Hráči zápasu: L. Jandoš , P. Matula .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Švantner František - ŠNAJDR David, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů