2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Dolní Bělá vyhrála po vyrovnaném utkání na penalty 2:1


Branky


11

TJ Sokol Dolní Bělá se v minulé sezóně pohybovala ve středu tabulky, takže výhra na domácím hřišti v prvním kole by byla super. Na druhé straně přijíždí TJ Sokol Mladotice, které minulou sezónu obsadili slušné třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dva góly

V prvním poločase měli hosté převahu a několik šancí, ale pouze jednu znich dokazali využít. Domácí TJ Sokolo Dolní Bělá se chtěla před domácími fanoušky v prvním kole ukázat, ale byli to první Mladotice, které dokázali skórovat, konkrétně ve 24.minutě se prosadil hostující Jakub Kolář. Už se blížil konec prvního poločasu a Dolní Bělá chtěla do pauzy aspoň vyrovnat, a to se také stalo. Ve 43.minutě dokázal využít brejk Lukáš Matoušík a vyrovnává na 1:1.

Druhý poločas toho moc nenabídl

Ve druhém poločase kdo čekal gólové hody , tak se bohužel nedočkal. Oba týmy měli pár šancí, ale nedokázali je proměnit. Viděli jsme i čtyři střídání, na obou stranách po dvou. V 88.minutě ještě dostal žlutou kartu domácí Ladislav Pešička. A tak utkání šlo po nerozhodném stavu na pokutové kopy.

Domácí rozhodli v penaltovém rozstřelu

Penalty byli opět vyrovnané, ale domácí TJ Sokol Dolní Bělá proměnila všech pět penalt a vítězí 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
David Koudela: První poločas měli hosté mírnou převahu v držení míče. Dostali se do několika šancí a jednu z nich proměnili. Po chybě v naší rozehrávce mohli přidat druhou branku, to se nestalo a z následného brejku se nám podařilo vyrovnat. Druhá půle byla vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Remíza je zasloužená.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - L. Pešička [-] , L. Pešička [-] , L. Matoušík [-] , J. Turjanica [-] , J. Volf [-] , T. Bušek [-] , D. Koudela [-] , D. Kalous [-] , M. Dobrý [-] (58. P. Čása [-] ) , D. Popp [-]

TJ Sokol Mladotice
O. Buchtelík [-] - P. Novotný [-] , T. Mudra [-] (63. J. Krejčí [-] ) , J. Kolář [-] , T. Randa [-] , O. Krofta [-] , F. Krofta [-] , Z. Slach [-] (87. S. Tureček [-] ) , V. Šiml [-] , O. Jánský [-] , V. Janeček [-]

ŽK: 88. L. Pešička .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOŘAN Josef - PECHÁT Jan (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tadeáš Nový

Expert: Tadeáš Nový
Tip experta: výhra domácích

Mladotice budou chtít navázat na minulou sezónu kde skončili třetí. Dolní Bělá ve středu tabulky. Vyrovnané 1 kolo kde rozhodne domácí prostředí a domácí vyhrajou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích