0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň nestačila na Lanškroun


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První domácí zápas v novém ročníku jsme odehráli proti celku z Lanškrouna a v sestavě se obě vili noví hráči Marek Coufal a Martin Šabata kteří už dříve ale oblékali náš dres.

Od úvodního hvizdu jsme byli aktivní a po obou stranách jsme soupeře přehrávali,ale bohužel bez přímého ohrožení soupeřovy branky.Postupem času se i soupeř dostal více do hry a měl šanci vstřelit branku. Po prvním poločasu po kterém jsme měli vést byl z naší snahy poměrně dobrý ,ale bohužel bez brankového efektu a jak se pak ukázalo bylo dost rozhodující.

Druhý poločas jsme se dál snažili dál o ohrožení soupeřovy branky,ale i soupeř se více dostal do hry a byl velmi nebezpečný a jeho úsilí bylo korunováno v 75´kdy vstřelil rozhodující branku 0:1.V samém závěru 88´soupeř zahodil pokutový kop a my tři vyložené šance,když dvakrát šel z pravé strany Šafek sám a v předposlední minutě po skrumáži se snažil prostřelit Sršeň .Utkání skončilo vítězstvím soupeře,ale našim hráčům nelze upřít snahu a bojovnost,ale budeme muset zvýšit střeleckou snahou a chuť jít za vítězstvím a body do tabulky.Další zápas jedeme odehrát do nedaleké České Třebové kde se nám snad podaří uspět a přivézt nějaké body.



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - D. Kubíček [-] (42. T. Pirkl [-] ) , M. Coufal [-] , M. Novotný [-] , M. Sršeň [-] , P. Zahálka [-] , J. Vondra [-] (72. D. Sklenář [-] ) , M. Šabata [-] , L. Myšák [-] , F. Lebeda [-] , L. Krejza [-]

FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - M. Richtr [-] , Š. Kolomý [-] , L. Komínek [-] , L. Krejsar [-] , P. Savych [-] (90. P. Stasiowski [-] ) , J. Karlík [-] , S. Popelář [-] , L. Vaníček [-] , J. Sita [-] (86. O. Doležal [-] ) , F. Ptáček [-] (30. M. Marek [-] )

ŽK: 33. P. Zahálka , 84. M. Coufal , 89. L. Krejza - 47. L. Komínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štěpánek Pavel - BLEŠA Oldřich, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích