2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár B doma udolal Budišov


Branky


16

Zatímco Budišov tři body z úvodního kola nepotvrdil, rezerva Žďáru vyhrála i druhý z úvodních dvou zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V sobotu žďárští přivítali na Bouchalkách mužstvo Budišova. Čekali těžké utkání a to se také potvrdilo. Hosté poučení z jarního debaklu, kdy si odtud odvezli pětigólový příděl, přijeli tentokrát s cílem bránit a pokusit se vstřelit gól z brejku.

Od začátku domácí drželi míč na svých kopačkách, snažili se kombinovat a přejít přes houževnatou obranu soupeře. Do první šance se dostal v 15. minutě Henzl, ale míč poslal pouze do náruče hostujícího brankáře. Další velká šance přišla ve 30. minutě, kdy se skvěle uvolnil Švoma, obešel dva hráče a  jeho tvrdá střela se odrazila od břevna před brankovou čáru hostující brány. O pět minut později se do další stoprocentní šance dostal Henzl ale jeho střelu opět zneškodnil hostující brankář. Hosté se do veliké šance dostali ve 40. minutě, ale skvělým zákrokem domácí podržel Svoboda.

Domácí rozhodli dvěma brankami

Do druhého poločasu šli domácí s cílem rozhodnout utkání pro sebe. Od začátku soupeře zatlačili před jeho bránu a snažili se vstřelit gól. To se povedlo v 54. minutě, kdy se na vápně skvěle uvolnil Henzl a přesnou střelou k tyči obstřelil golmana – 1:0. Hosté se však nevzdali a v 60.minutě se dostali hned do dvojnásobné šance, kdy první střelu vyrazil Svoboda a následnou dorážku do odkryté brány poslal hostující útočník nad domácí bránu. Na domácí kopačky se v té době začala vkrádat nejistota a strach o výsledek, byli velice nepřesní v rozehrávce a kazili spoustu přihrávek. Hosté se tak dostali do další šance, ale znovu zasáhl dnes stoprocentní Svoboda. V 81. minutě zachytil hostující rozehrávku Musil, poslal míč dopředu na Libora Slámu, ten skvěle viděl volného Tomáše Peňáze, který v samostatném úniku nedal hostujícímu brankáři šanci a přesnou střelou k tyči pojistil výsledek – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli těžké utkání s kvalitním soupeřem. Těší mě, že jsme uhájili čisté konto, na druhou stranu mě mrzí spousta nepřesností a chyb, které se v naší hře vyskytovaly především ve druhém poločase. Naším nejlepším hráčem byl dnes brankář Svoboda, který nás několikrát podržel výbornými zákroky.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - S. Švoma [-] (46. R. Kunstmüller [-] ) , T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] , J. Henzl [-] (83. L. Bulíček [-] ) , V. Lukáš [-] (83. D. Baránek [-] ) , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , O. Růžička [-] (58. D. Musil [-] ) , J. Havlík [-] (61. L. Sláma [-] )

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - I. Rygl [-] (68. D. Čech [-] ) , M. Votoupal [-] , M. Sedláček [-] , R. Pavlatovský [-] , T. Nováček [-] , K. Nováček [-] , J. Kozuň [-] , L. Horký [-] (90. D. Pavlíček [-] ) , R. Hrádek [-] , Z. Dvořák [-]

ŽK: 40. B. Sláma - 79. Z. Dvořák , 81. K. Nováček .
Hráči zápasu: F. Svoboda , J. Henzl .
Místo: Žďár nad Sázavou - tráva. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Jan Pecka
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, tyto týmy si body rozdělí.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích