Nové Syrovice mají první body, Dukovany se dál trápí


Branky


20. M. Sosnar , 34. M. Svoboda - 11. I. Koníř (p.)
21

Veselo bylo v Nových Syrovicích, kde se na konci zápasu dohrávalo bez tří vyloučených hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Konířovu penaltu zareagovali domácí dvěma brankami

V rámci 3. hracího kola, resp. 4. kola spolu svedly souboj týmy, které doposud nepoznaly pocit vítězství. Lépe začaly hostující Dukovany, kteří byli už v 11. minutě odměněni za aktivitu nařízenou penaltou. K té se postavil zkušený Ivo Koníř a poslal hosty do vedení - 0:1. Jenže domácí byli efektivnější než hosté. Už ve 20. minutě se dočkali vyrovnání zásluhou Marka Svobody - 1:1. No a netrvalo dlouho a domácí vývoj zápasu obrátili. Tentokrát strhl vedení na stranu domácích kanonýr Miroslav Sosnar - 2:1.

V druhé půli se pořádně červenalo

Hosté toužili po vyrovnání, ale jejich leckdy i tutové šance končily v rukavicích domácího brankáře Marka Nováka, nebo vedle domácí svatyně. Na hřišti se začalo přiostřovat. V 72. minutě viděl svoji druhou žlutou kartu domácí hráč Železný. O šest minut později vyrovnal počty hráčů za bezohledné kopnutí do soupeře hostující Horák a pět minut před koncem ještě viděl červenou Dubský. I přes početní nevýhodu však domácí uhájili vítězství a připsali si tak první tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Karel Jenerál, hráč: Domácí se dostali do tří šancí, z nichž dali dva góly, hosté vstřelili branku pouze z pokutového kopu, byť si vytvořili dalších sedm "gólovek", které buď chytil domácí brankář nebo je střelci trestuhodně zahodili. Utkání bylo bojovné, často se na hřišti jiskřilo, a to i z důvodu rozhodčího, který utkání nezvládl. Nutno podotknout, že mu moc nepomohli ani asistenti na čarách.




Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - V. Toman [-] , M. Sosnar [-] , O. Sosnar [-] (89. P. Novák [-] ) , J. Marek [-] , M. Svoboda [-] , R. Janoušek [-] , J. Vlček [-] (80. J. Weidenthaler [-] ) , Z. Chalupa [-] , J. Dubský [-] , J. Železný [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , O. Horák [-] , M. Fojtášek [-] , L. Traxler [-] (59. P. Pislcajt [-] ) , J. Kunc [-] - I. Koníř [-] , F. Čihal [-] , P. Číhal [-] , P. Sedláček [-] - J. Černý [-] -

ŽK: 10. R. Janoušek , 14. J. Železný , 31. J. Dubský , 69. M. Svoboda - 27. J. Černý , 57. F. Čihal , 64. O. Horák , 65. J. Fojtášek . ČK: 72. J. Železný , 85. J. Dubský - 78. O. Horák .
Hráči zápasu: M. Svoboda , M. Sosnar .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2018 10:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra domácích

Nové Syrovice nezačali sezónu vůbec dobře, ve třetím kole už zvítězí na domácí půdě nejtěsnějším rozdílem.

Tip: remíza

Syrovice potřebuji body...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů