5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč porazila Bohdalov


Branky


21. R. Ježek , 38. F. Strouha , 51. M. Linhart , 66. Z. Novotný (vl.) , 67. M. Linhart - 86. J. Šimek
26

V zápase týmů, které v prvním kole neuspěly, se radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Výsledek vypadá jednoznačně, ale zápas to byl po většinu času vyrovnaný a rozhodla dobrá produktivita domácích. Hosté zahájili velmi důrazným napadáním a prvních deset minut byli lepším týmem. Dokázali si vytvořit i několik slibných situací, branku ale vážněji neohrozili. Poté se hra začala vyrovnávat, domácí neztráceli tolik míčů ve středu hřiště a začali ohrožovat soupeřovu branku. Jedna povedená akce ve 23. minutě vedla i k vedoucí brance. Po křídle unikl Strouha, nacentroval míč před branku a po hlavičce Zejdy se k míči ve vápně dostal Kaňka, který předložil míč Ježkovi a ten po zemi k tyči skóroval - 1:0. Hra byla dál vyrovnaná, akce se střídali na obou stranách. Hosté hrozili hlavně ze standardních situací, ale v zakončení byli stále nepřesní. Další náš povedený únik po křídle tentokrát Strouha zakončil sám - 2:0. Do třetice Strouha a jeho únik, perfektní centr, ale Zejda v jasné šanci branku hlavou netrefil.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal obdobně jako první končil, tedy vyrovnaná hra. Domácím se opět podařil kontr po pravé straně Zejdou, ideálně naservíroval míč na M. Linharta a ten již nezaváhal - 3:0. Když si pak hosté dali nešťastný vlastní gól a následně M. Linhart krásnou střelu zatočil do „šibenice“, bylo o výsledku rozhodnuto. Hru pak stařečtí kontrolovali a hostům dovolili pouze snížit na 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pochvalu zaslouží v brance dorostenec Trnka, který vyřešil několik nebezpečných situací. V obraně byl znát návrat Marka Vodičky, který minule citelně chyběl. Za zmínku stojí i výkon Filipa Strouhy, který střídal řadu slabších okamžiků s těmi lepšími, ale ty lepší byly pro vývoj zápasu zásadní.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Musíme uznat, že domácí byli přece jen lepším týmem, ale konečné skóre je pro nás kruté.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , R. Ježek [-] , M. Kaňka [-] (89. P. Gruber [-] ) , F. Strouha [-] (70. V. Smejkal [-] ) , L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , D. Tomek [-] (77. O. Prokop [-] )

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - Z. Novotný [-] , D. Křesťan [-] , O. Chalupa [-] , L. Odehnal [-] - A. Neuman [-] , A. Fabík [-] , J. Šimek [-] , T. Doležal [-] - V. Pokorný [-] (63. P. Fabík [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 35. V. Koukal , 35. T. Doležal .
Hráči zápasu: M. Trnka , F. Strouha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAAR Michal - PAVLAS Jiří, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích