Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov deklasoval Počítky


Branky


14. M. Čumpl , 26. P. Kubík (p.) , 29. P. Kubík , 42. P. Kozojed , 45. M. Čumpl , 75. M. Škrdla , 83. P. Kubík (p.) - 5. L. Jurnečka , 89. M. Kuřítko
27

Stonařov po překpavié výhře v Polné zdolal i ambiciózní Počítky a je v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V souboji nováčků soutěže, kteří skvěle zvládli první kolo, si lépe vedl celek z Jihlavska a jednoznačně vyhrál.

 

Domácí vlétli na Počítky jako uragán, ale tři vyložené šance neproměnili a byli potrestáni. V 5. minutě podnikli hosté brejk, na jehož konci stál Lukáš Jurnečka - 0:1. Stonařov byl však i nadále lepším týmem. Už ve 14. minutě bylo po Čumplově trefě srovnáno - 1:1. Ve 26. minutě dostali domácí možnost kopat penaltu a tu proměnil Kubík - 2:1. Ten samý hráč se prosadil i o tři minuty později, když ze čtyřiceti metrů přeloboval hostujícího gólmana Šobeje - 3:1. Další dvě branky přidali domácí před přestávkou. Nejprve se ve 42. minutě trefil Kozojed - 4:1. Další branku přidal Čumpl, který se trefil podruhé v zápase - 5:1.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale ke snížení to nevedlo. V 75. minutě vstřelil šestou branku domácích Škrdla - 6:1. O osm minut později zkompletoval hattrick Kubík - 7:1. Hosté ještě v 89. minutě stihli kosmeticky upravit skore díky střídajícímu Kuřítkovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér): Měl jsem z toho jejich prvního výsledku trochu obavy, ale měli jsme v první půlce spoustu šancí a od 35. minuty do konce poločasu hosté rezignovali. Mohli jsme dát ještě více branek. Jsem spokojený s přístupem, je vidět, že to kluky baví a doufám, že jim to vydrží.

SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Tento zápas měl k fotbalu velmi daleko, kdyby nepadlo tolik branek, tak i divák by musel odejít. Na naši nepřesnou hru a nedůraz se nadalo dívat a domácí mužstvo zvolilo taktiku nakopávaných míčů za naši obranu. Celé naše mužstvo kazilo jednu nahrávku za druhou, a když udělal náš gólman tři hrubé chyby v prvním poločase, po kterých jsme inkasovali, bylo jasné, že recept na domácí hru nenajdeme a zápas byl pro nás jednoznačně ztracen. Domácím gratulujeme ke třem zaslouženým bodům a naše mužstvo si snad vybralo vše nejhorší během tohoto zápasu, na který musíme hned zapomenout a dále se soustředit na další průběh podzimu.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Plavec [-] (83. M. Špaček [-] ) , P. Kozojed [-] (75. J. Šmarda [-] ) , M. Čumpl [-] (86. D. Urbánek [-] ) , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-] , J. Kalenda [-] , R. Šána [-] , J. Toth [-] , P. Kubík [-] (88. L. Lysý [-] ) , M. Škrdla [-] (79. J. Láznička [-] )

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - P. Beneš [-] , L. Sláma [-] (83. M. Landsman [-] ) , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] - T. Ločárek [-] (86. O. Toman [-] ) , J. Mašek [-] , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] - M. Filippi [-] (56. O. Zajíček [-] ) , L. Jurnečka [-] (74. M. Kuřítko [-] )

ŽK: 16. P. Kubík - 18. M. Řeháček .
Hráči zápasu: P. Kubík , M. Čumpl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stehlík Michal - STANĚK Jakub, HOMOLA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2018 07:10
Trenér Počítků herr Šustr viděl fotbal asi z nedalekého lesíka nebo poprvé v životě, jinak si nedokážu vysvětlit, jak by mohl napsat takový komentář. Nebo byl asi unavený, jak cestou domů musel odvést 7 banánů. No příště by to chtělo něco zahrát a pak kecat ;-).
Na hřišti byl pouze jeden tým a za řeči herr Šustra jenom lituji, že jsme neproměnili dalších X šancí a zápas dohráli v poklidu s míčem na vlastních kopačkách a soupeře pošetřili. Na jaře už to tak nebude ;-).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích