3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvěle hrající Světlá Lipnici přejela


Branky


13. L. Dibelka , 48. O. Vacek , 64. M. Šmíd
13

Světelské béčko hraje skvělý fotbal, což se potrvrdilo i v zápase s Lipnicí. Hosté si na světelském letišti ani neškrtli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipnice držela balon, ale byla bezzubá, dostala lekci z produktivity

Mohutně posílený lipnický tým vstoupil do zápasu nadějně. Rozestavení 5-4-1 a opatrná hra držely hvězdné světelské útočníky na uzdě. Hosté drželi balon na svých kopačkách, na útočné polovině se ho však rychle zmocňovala domácí obrana vedená zkušeným a bezchybnám Petrusem. To domácí si v útoku věděli rady. Již v páté minutě se v dobré šanci ocitl Šmíd, avšak přestřelil. Ve 13. minutě se domácí prokombinovali do lipnického vápna a Dibelka utaženou ranou z rohu vápna překonal Pospíšila. Do konce poločasu se již nic moc zajímavého nestalo, domácí nezamířili přesně mezi tři tyče a hosté, ač o nic méně fotbaloví, světelskou bránu ani pořádně neohrozili.

Hosté odpadli, domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hosté dvěma střídáními, efekt to však valný nemělo. Již ve 48. minutě lipnická obrana chybnou rozehrávkou vymyslela šanci pro Vacka, jenž se střelou z hranice vápna otřenou o tyčku prosadil. Poté se zřejmě projevila lepší fyzická připravenost domácích a zápas dostal jednostannou podobu. Světelské útoky se valily na lipnickou bránu, hostující dezorientovaná obrana kladla jen slabý odpor. Zasahovat tak musel především skvělý brankář Pospíšil jenž hosty uchránil od debaklu. Když se v 64. minutě prosadil Šmíd, nebylo již co řešit. Lipnická hra se zcela rozpadla a je tak s podivem, že hosté odjeli s pouze tříbrankovým přídělem. Světlá hrála jako z partesu a pokud udrží tuto výkonnost, zařadí se k favoritům letošního ročníku. Lipnice od zoufalé minulé sezóny zlepšila svůj herní projev, avšak s těmi nejlepšími okresními týmy se zatím měřit nemůže.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, útočník: Na začátku zápasu držela míč spíše Lipnice, ale spíše ve středu hřiště a do vyložených šancí se nedostávala. Po vstřelené brance jsme měli ještě asi tři vyložené šance,ale žádnou jsme neproměnili. Po druhém gólu soupeř odpadl a hrálo se především před jejich brankou. Zasloužené vítězství jsme korunovali třetí brankou.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Richard Kubát, obránce: Jsou zápasy, kde můžeš přidat a něco s výsledkem udělat. Toto však nebyl tento případ. Snažili jsme se, ale soupeřovu branku jsme neohrozili, naopak s naší obranou si Světlá dělala v podstatě co chtěla. Byli o level výše. Můžeme být rádi, že jsme nedostali šest gólů.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - c. Phan [-] , M. Šmíd [-] (82. Š. Zatočil [-] ) , O. Vacek [-] , L. Dibelka [-] (77. T. Bárta [-] ) , M. Krajanský [-] (54. A. Skalický [-] ) , O. Burda [-] , L. Filipský [-] , J. Tvrdý [-] , M. Petrus [-] (70. L. Tecl [-] ) , L. Pirožek [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Pospíšil [-] - R. Kubát [-] , B. Černý [-] (46. J. Dolejš [-] ) , J. Sobotka [-] - L. Sůva [-] , L. Bača [-] , J. Kůrka [-] (80. M. Voříšek [-] ) , P. Dolejší [-] , J. Bouchner [-] - T. Procházka [-] (46. D. Lomák [-] ) , Z. Rosenberg [-] (62. D. Červenka [-] )

ŽK: 56. L. Filipský , 57. M. Petrus .
Hráči zápasu: O. Burda - V. Pospíšil .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Doležal
Tip experta: výhra domácích

Lipnice nemá aktuálně moc formu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích