M. Dvořák 30.
J. Hájek 55. (vl.)
M. Dvořák 68.
T. Tecl 84. (p.)
4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2018 18:00

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi Herálcem a Novou Vsí dopadla lépe pro domácí


Branky


30. M. Dvořák , 55. J. Hájek (vl.) , 68. M. Dvořák , 84. T. Tecl (p.) - 34. R. Závorka , 38. J. Beneš , 87. J. Beneš
12

Krásný zápas s množstvím branek a zvratů připravily divákům dva nové týmy OP Havl. Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během osmi minut, hosté do půle vedli

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný a to i do počtu brankových příležitostí. Herálec do OP spadl z vyšší soutěže, zatímco Nová Ves sem postoupila ze třetí třídy. Nicméně rozdíl v kvalitě vidět nebyl. Hosté hráli velmi dobře, což Herálec překvapilo, ten pak vyráběl chyby pramenící z nervozity. Nová Ves se však prosadit nedokázala. Skóre otevřel po půlhodině hry z rohu domácí Dvořák. Poté se však domácí dopustili dvou nedůrazů, které je vyšly draho. Ve 34. minutě vyrovnával Závorka a již ve 38. minutě otáčel Beneš. To bylo do poločasu vše, hosté tedy do kabin odešli s vedením 1:2.

Obrat a výhra Herálce

Do druhého poločasu vstoupili domácí se dvěma novými hráči, střídání mělo hru oživit. A to se jim povedlo. Záhy začali hosty tlačit, což vyústilo ve vlastní gól Hájka z 55. minuty a bylo srovnáno. V 68. minutě se domácím podařilo skóre otočit na svou stranu, když se hlavou trefil Dvořák. V 84. minutě se pro hosty stala další pohroma. Pronikající Pátek byl ve vápně faulován a následnou penaltu proměnil Tecl. Nová Ves se však nevzdala, bojovala a jiskřičku naděje pro ni vykřesal opět Beneš, jenž v 87. minutě snižoval na rozdíl jediné branky. Víc však hosté nestihli a z Herálce si tak odvážejí těsnou porážku 4:3. Herálec si připisuje do tabulky premiérové tři body, Nová Ves má zatím jednu remízu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: Máme nový tým, omlazený, pořád se sehráváme, je to pořád trochu nervozní, ale doufám, že tohle nás trochu posune. Každopádně musím uznat, že kluci z Nové Vsi odehráli dobrej zápas.

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka, útočník: První půle byla extrémně vyrovnaná, ve druhé již byl Herálec lepší, z čehož pramenily jeho branky. Myslím, že zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - T. Klement [-] , V. Ulrich [-] , J. Brůna [-] (73. T. Tecl [-] ) , M. Bárta [-] (46. J. Pátek [-] ) - T. Dobrovič [-] (64. A. Ježek [-] ) , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Vlk [-] (46. T. Kovařík [-] ) - V. Vašák [-] , M. Dvořák [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
B. Čížek [-] - L. Holcman [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] , J. Novák [-] , M. Vávra [-] , T. Sobek [-] (52. L. Appelt [-] ) , M. Šimek [-] , J. Hájek [-] , D. Suchý [-] , J. Mrkvička [-]

ŽK: 45. J. Kohout , 90. T. Tecl , 90. O. Král , 90. M. Dvořák - 90. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Dvořák , J. Pátek - J. Novák , J. Beneš .
Místo: Herálec. Počet diváků: 76. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ONDRÁČEK Milan, GRUBER Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Doležal
Tip experta: remíza

Oba týmy se budou chtít předvést.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích