Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetnutí juniorek skončilo dělbou bodů


Branky


16

Setkání dvou juniorských týmů, které navíc mohou využít i posílení z áčka proběhlo v Pacově, kde na sebe narazily dvě Slavoje. Ta hostující z Budína měla převahu hlavně v prvním poločase a díky ní se dostala i do vedení. Opačný průběh však byl k vidění ve druhém dějství, kdy se do hry začínali dostávat domácí, kteří na oba dva góly našli odpověď a vybojovali druhou remízu po sobě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnické dobývání přineslo jednogólové vedení

Od prvních minut si hosté ze Žirovnice vytvořili ohromný tlak. Nikdo ze zúčastněných ale nemohl pochopit, jaké dokázala juniorka Žirovnice zahodit šance. Žirovničští selhávali na finální přihrávce a také zakončení. Od 15. minuty se ale probudili i domácí, kteří se dostávali po lajnách do zaímavých šancí. Psala se 20. minuta, středopolař Žirovnice Matěj Rušil našel krásnou přihrávkou na pravé straně nabíhajícího Jiřího Houšku, který vzápětí obešel bránícího hráče, nacentroval míč na malé vápno, kde si ho našel Martin Pokorný a umístil míč do brány. Převaha hostů pokračovala, avšak jako v prvních minutách to ovoce nepřineslo. A tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1 ve prospěch Žirovnice.

Žolík Lukáš Rybčák zvládl za poločas dva góly

Druhý poločas se herně začínal obracet. S příchodem tří čerstvých hráčů a hlavně středopolařem Lukášem Rybčákem začal diktovat hru Pacov. Ve 48. minutě právě zmíněný hráč vymíchal hostující obranu a korigoval stav na 1:1. Domácí stále tlačili, ale byli to hosté, kteří vsítili gól. Opět u toho byl Matěj Rušil, kdo našel ze středu pole geniální přihrávkou Martina Pokorného, ten nyní sklepával na zabíhajícího Jiřího Houšku a ten do odkryté brány skóroval. Poté obě juniorky spalovali šanci za šancí. V 63. minutě to ale byl opět Lukáš Rybčák, jenž svými schopnostmi prolomil mlčení střelců a svou vytříbenou technikou srovnával znovu skóre, nyní na 2:2. Konec zápasu si oba soupeři dovolili neproměnit vyložené šance a tak zápas skončil smírně. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Od nás výborný první poločas, herně jsme byly lepším týmem. Odzadu přes zálohu i útok vycházelo spoustu krásných fotbalových momentů, ale zradila nás koncovka a také finální přihrávka, kde to chtělo přihrát než to brát na sebe, ale všichni víme že dravost a chuť to vzít na sebe dělá z útočníků hvězdy týmu. Za druhý poločas už je spokojenosti méně a bylo znát, že letní příprava stála za .......Na konec s průběhem zápasu spokojenost a velký dík zúčastněným.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Kalina [-] - J. Přibyl [-] , R. Buchar [-] (60. M. Vlach [-] ) , D. Homolka [-] (46. O. Bártů [-] ) , J. Hanek [-] (46. L. Rybčák [-] ) , J. Klika [-] (78. J. Kuran [-] ) , J. Kučera [-] (46. M. Ševčík [-] ) , R. Flígr [-] , J. Rathouský [-] , O. Svoboda [-] , J. Pražák [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Metlička [-] , V. Rušil [-] , M. Kořínek [-] (67. M. Tomšů [-] ) , T. Severa [-] - P. Drechsler [-] (58. J. Mach [-] ) , J. Houška [-] , M. Secký [-] (72. R. Kopejtko [-] ) , M. Rušil [-] - M. Pokorný [-] , O. Doležal [-] -

ŽK: 37. J. Rathouský , 76. J. Přibyl - 13. J. Metlička , 63. T. Severa .
Hráči zápasu: L. Rybčák - J. Houška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - MAŘINEC Lukáš (N), RYSL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra domácích

Áčka hrají v neděli, takže je tu možnost případného posílení. Vyrovnané utkání vyhrají domácí o branku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů