3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poprvé v sezóně Jiřice narazily, a to na půdě Lukavce


Branky


24

Letos zatím stoprocentní Jiřice vyrazily k utkání do Lukavce, kde je však v žádném případě neměl čekat snadný zápas. Svým důrazem, místy až za únosnou hranicí, je už Lukavec v Poutník lize pověstný a ani tentokrát nezůstal nic dlužen svému jménu. TJ Start však hlavně přehrával soupeře i co do fotbalovosti, a proto se může radovat z další výhry, která ho teď navíc dotáhla na kontakt s čelem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli domácí po půlhodině hry

Jiřice odjely jsme bez stopera Hložka a pilíře středu zálohy Hájka s jediným hráčem na střídání. I přesto mohly prvních minutách jít do vedení. Samostatný únik zakončoval Jakub Dvořák, ale vylámal si zuby na brankáři domácích Ludvíkovi. Poté se na straně uvolnil Jakub Plaček, ale ani on svou šanci neproměnil. Lukavec hrál svou tradiční hru nakopávaných míčů a důraz při sbírání těch odražených dělal jiřickým velké problémy. V tu dobu hosté ve středu hřištěúplně propadali a zřejmě i proto přišel trest. Přízemní střela zpoza vápna, která vyplynula právě z nedůrazného počínání si na vlastním vápně, zapadla k tyči jiřické svatyně. Jiřice už do poločasu nepředvedly vůbec nic. Naopak ve vyložené se ocitl Lukavec, ale Krill trefil pouze břevno.

Jiřice tak vyšly poprvé v sezóně naprázdno

Ve druhé půli musel kvůli krvácení z nosu střídat kapitán Petr Příhoda, ale za zraněného Jakuba Plačka už na lavičce nikdo nebyl. Jiřice tak hrály v podstatě v deseti a navíc i docházely síly pendlům z jejich béčka, kteří už měli v nohách sobotní derby s Petrovicemi. To Lukavec ve svém tempu nepolevoval a také zaslouženě navýšil svůj náskok. Střelu z dálky gólman Zabloudil pouze vyrazil a aktivní domácí neměli s dorážku problémy, konkrétně to byl podruhé v utkání Milan Zamrzla, kdo našel recept na hostujícího brankaře. V zápětí Jiřice neudržely při trestňáku offside lajnu a Lukavec přidal již třetí krásný gól, když po sklepnutí hlavou na zadní tyči zakončoval Luboš Krill. Od té doby se utkání pouze dohrávalo a až na několik za stavu 3:0 zcela zbytečně vyhrocených soubojů se nic zajímavého neudálo.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Několik klubů to po zápase s námi psalo, že jsme důrazně hrající tým. Utkání v Lukavci ale ukázalo, že oproti nim jsme baletky. Prohrávali jsme jak férové osobní souboje, tak "šprajci", do kterých jsme se očividně podvědomě báli chodit. Trochu mě zamrazil skluz domácího stopera, který za stavu 3:0 skluzuje ve vlastním vápně stylem, že vyskočí metr do vzduchu a nataženou nohou jde proti hráči. Ale ok trefil míč a naštěstí se nikomu nic nestalo. My hráli hrozně a zasloužili si prohrát.



Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - L. Mládek [-] (42. A. Mišoň [-] ) , T. Mišon [-] , V. Prchal [-] , M. Chomát [-] , M. Zamrzla [-] , Z. Tržil [-] (59. L. Krill [-] ) , D. Kocour [-] , D. Slabý [-] (80. L. Krill [-] ) , V. Prchal [-] (70. D. Wenemoser [-] ) , J. Mařinec [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] - J. Jůzl [-] , P. Příhoda [-] (63. R. Jůzl [-] ) , M. Jirků [-] - D. Vincenc [-] - P. Novák [-] , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-]

ŽK: 80. V. Zach .
Hráči zápasu: M. Zamrzla .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - MIŠOŇ Miroslav (N), HORKÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2018 18:00
Svým důrazem, místy až za únosnou hranicí, odehrál Lukavec zápas bez jediné obdržené karty...
10. 9. 2018 20:48
Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov
Jenže pískal Šenigl, kámo. Kterej, když Váš hráče po souboji evidentně kopne našeho, řekne, že: "To už bylo za lajnou a tam mě to nezajímá." A po zběžném shlédnutí posledních asi deseti zápasů, co pískal, dal asi 5 karet. Ale jak už jsem psal v komentáři, byla naše chyba, že jsme se tomu nevyrovnali. Tento styl evidentně růže přináší, avšak my ho praktikovat ani tak nikdy nebudeme
10. 9. 2018 16:08
Trefil míč? Balon jsem zasekával pod sebe a v tu chvíli vidím, jak na mě letí stoper podrážkama napřed v metrové výšce. Kluci z Lukavce neváhají jít do souboje loktem napřed v první i poslední minutě, pojmy jako fair play a fotbal celkově jsou těmto karatistum hodně cizí )))

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Jiřice jsou jasným favoritem tohoto utkání, jenže v Lukavci to budou mít těžké. Náročný duel však zvládnou a vyhrají vyšším brankovým rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů