Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 10:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov zvládl vítěznou premiéru


11

Nováč z Rudíkova sice prohospodařil třígólový náskok přesto slaví výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned třikrát

 

     Domácí začali aktivněji, ale dvě velké šance na úvod nevyužili. Nejprve postupoval sám na brankáře Durda, ale branku netrefil. Poté měl tu samou příležitost Kaláb, ale ani on nemířil přesně. A tak udeřilo na druhé straně. Z rychlého brejku se prosadil Skryja. Hra  se vyrovnala a šancí ubylo. Až v 30. minutě se z nenápadné akce prosadil Štolpa.  Aby toho nebylo pro domácí málo, tak o dvě minuty později zvýšil na 3:0 Trnka. Újezd se dostal do zápasu díky brance střídajícího Macháčka na konci první půle.

 

Domácí vyrovnali, ale hosté ještě dokázali odpovědět

 

     Do druhého dějství nastoupili  úplně jiní domácí a začali soupeře přehrávat. Dlouho se nemohli střelecky prosadit. Až v 72. minutě si Macháček narazil míč se Sirotem a tváří v tvář se nemýlil. V 76. minutě se důrazem v malém vápně prosadil opět Macháček a hlavou vyrovnal na 3:3.  Vypadalo to na obrat, ale nakonec se přece jen radoval Rudíkov.  V 82. minutě zahrávali hosté rohový kop, na který nejvýš vyskočil Štolpa a vrátil hostům zpět vedení na 4:3. Domácí se již na další odpověď nezmohli, a tak hosté slaví první výhru v letošním ročníku.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Po katastrofální první půlce jsme dokázali ještě srovnat, ale na čtvrtou odpověď už nám nezbývaly síly. Kvalitní výkon podal střídající Macháček.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Kaláb [-] (42. D. Macháček [-] ) , R. Durda [-] , M. Čermák [-] , J. Sirota [-] , M. Zvěřina [-] (55. M. Řezáč [-] ) , P. Míča [-] (55. K. Kresa [-] ) , L. Sláma [-] , M. Ošmera [-] , J. Pivoňka [-] (46. M. Veselý [-] ) , J. Kučera [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Trnka [-] , Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] , P. Malec [-] - P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] (90. J. Koch [-] ) , T. Klíma [-] - O. Štolpa [-] , M. Skryja [-]

ŽK: 70. L. Nožička , 84. Z. Skryja .
Hráči zápasu: D. Macháček - P. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KUBA Michal, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Rudíkov si přinese dobrou formu z minulé sezóny a dokáže bodovat i v Horním Újezdu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů