M. Svoboda 17. (p.)
1:2
(1:0)
51. J. Trnka (p.)
72. F. Rumíšek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice v Chlístovu otočila výsledek ve svůj prospěch


Branky


17. M. Svoboda (p.) - 51. J. Trnka (p.) , 72. F. Rumíšek
13

Fotbalisté Chlístova si v úvodním zápase zapsali těsnou porážku po trefě střídajícího Rumíška

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení z penalty

Do nového ročníku Okresního přeboru vstoupili domácí prohrou na domácím hřišti s mužstvem Blatnice. V prvním poločase byli lepším mužstvem hosté, kteří si vypracovali několik vyložených brankových příležitostí. V koncovce však byli nepřesní, nebo jejich šance likvidoval bezchybný Krul v domácí brance. V 17. minutě  však paradoxně šli do vedení domácí. V pokutovém území byl faulován Roman Hruška a rozhodčí neváhal odpískat penaltu. Nabídnutou šanci  s přehledem proměnil Miroslav Svoboda -1:0. Branka však domácí neuklidnila a nedostala je do vysněné pohody. Byli to opět hosté, kteří byli dokonce prvního poločasu lepším mužstvem. Do kabin šli i tak s jednobrankovým vedením. 

Hosté zápas otočili

 Po změně stran se role na hřišti otočily a od první minuty byli domácí herně lepším mužstvem. V probíhající 51. minutě se poprvé do velkého vápna dostali hosté a hned toho využili. V pokutovém území fauloval Hrbáček a rozhodčí neváhal odpískat penaltu i pro soupeře. Pokutový kop zahrával Trnka Jiří a i když  Krul vystihl stranu a na míč si sáhl, tak se mu podařilo vyrovnat na 1:1. O deset minut později přišla na řadu další penalta. Tentokrát opět pro domácí barvy, po ruce soupeře v pokutové území. Tentokrát si postavil míč na značku pokutového kopu Roman Hruška. Nabídnutou šanci však nevyužil a penaltu neproměnil. Tato situace však domácí do kolen nesrazila, vytvořili si několik brankových příležitostí, ale ani jednu z nich však nevyužili. Rozhodující situace přišla v 72. minutě, kdy domácí špatně obsadili ve velkém vápně Filipa Rumíška, který si naběhl na centrovaný míč a hlavou poslal hosty do vedení -1:2. V poslední desetiminutovce již hosté výsledek kontrolovali a dokráčeli si pro tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Z hlediska celkového zhodnocení zápasu by utkání zcela jistě slušela remíza. První poločas byli jasně lepším mužstvem hosté a ve druhém my. Oba poločasy však opět ukázaly, že fotbal nemá logiku, protože vždy skórovalo to mužstvo, které v tu chvíli bylo herně horší. Nezbývá než hostům ke zisku tří bodů pogratulovat a doufat, že pokud přijde opět takovýto zápas, že tím šťastnějším mužstvem budeme my.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - T. Polovčík [-] (66. Z. Nováček [-] ) , T. Kuchařík [-] , L. Hrbáček [-] , L. Smolík [-] - J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] , M. Svoboda [-] - K. Kocmánek [-] , R. Hruška [-] - D. Brestovský [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Doležal [-] , T. Cech [-] (58. F. Rumíšek [-] ) , J. Trnka [-] , M. Trnka [-] (88. R. Dušek [-] ) , M. Šabatka [-] , M. Svoboda [-] , M. Sova [-] (90. V. Martínek [-] ) , M. Hutař [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-]

ŽK: 6. T. Polovčík , 57. M. Rygl - 20. M. Šabatka , 58. M. Doležal .
Hráči zápasu: T. Kuchařík - D. Lojka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, NOVÁK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra hostů

I díky kanonýru Sovovi si hosté odvezou výhru domů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů