0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav si veze z Hartvíkovic všechny body


Branky


17

Vladislav si i ve svém druhém vystoupení připsala další výhru a usadila se na druhé příčce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Utkání  2. kola okresního přeboru hraného ve velkém letním horku začali lépe hosté. Po delším nákopu z levé strany se v 7. minutě dostal za obranu Petr Petz a povedenou střelou přes brankáře Chalupu otevřel skóre. Teprve po obdržené brance se začali probouzet i domácí. Větší vzrušení a rozvíření emocí nastalo v 21. minutě, kdy se od pravé postranní čáry uvolnil domácí Vlk. Prostrčil si balón do vápna a následně se střetl s hostujícím obráncem a padl k zemi. Rozhodčí však neposoudil zákrok jako nedovolený. Vladislavští mohli náskok zdvojnásobit těsně před přestávkou. V 45. minutě jejich pohotová střela však zazvonila pouze na břevně.

Ve druhé půli již branka nepadla

Druhý poločas se z velké části odehrával jen na polovině Vladislavi. Bohužel pro domácí tlak končil před vápnem a žádné velké šance nebyly k vidění. Světlou výjimkou byla 79. minuta, kdy na Otrubu postupoval sám Urbánek. Otruba dokázal s vypětím všech sil balón vyrazit jen k Martinu Kopuletému, který před prázdnou bránou selhal. Při zákroku se hostující brankář střetl s vlastním obráncem a zranil se tak, že musel střídat. Do branky tak šel hráč z pole, Michael Nováček. Konec zápasu se nesl v předtím nastaveném trendu. Hrálo se na půli Vladislavi, avšak zakončení bylo jako šafránu. Hartvíkovice tak skončili bez bodu i v druhém utkání nové sezóny. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Do utkání jsme nastoupili bez několika hráčů základní sestavy, což se na naší hře projevilo. V utkání jsme domácí do žádné šance nepustili a proto nám k vítězství stačila jedna branka, navíc domácí zachránilo ještě břevno.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - P. Křivánek [-] , M. Malý [-] , M. Kafka [-] , J. Sýkora [-] - M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (66. T. Urbánek [-] ) , P. Vlk [-] (46. V. Hadraba [-] ) - M. Outulný [-] (63. J. Gottvald [-] ) -

TJ Vladislav
P. Otruba [-] (79. K. Čihal [-] ) - M. Nováček [-] , L. Petz [-] - J. Orálek [-] , D. Veleba [-] , M. Chalupa [-] , M. Hort [-] (88. A. Martenek [-] ) , J. Hrůza [-] - F. Macek [-] (77. M. Tůma [-] ) , P. Petz [-] , R. Veškrna [-] -

ŽK: 15. M. Kopuletý , 39. J. Sýkora , 71. M. Sýkora - 33. M. Hort .
Hráči zápasu: M. Kafka - M. Nováček .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: MACEK Ivo - PAVELEC Vojtěch, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Vyrovnaný souboj se dá očekávat v Hartvíkovicích, hosté si ale určitě odvezou nějaké body

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů