5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov proti Třebelovicím nezaváhal


Branky


44. J. Trnka , 45. M. Skryja , 52. O. Štolpa , 62. O. Štolpa , 79. M. Skryja - 12. M. Máca , 87. M. Máca
17

Nováček z Rudíkova si ve svém prvním domácím zápase připsal vysokou výhru nad Třebelovicemi 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v závěru první půle dvakrát udeřili

Domácí podnikli první útok po rozehrání trestného kopu, to kapitán Nožička poslal míč na pravé křídlo Trnkovi P. a ten poslal centr před bránu, hostující obránce míč odhlavičkoval na rohový kop. Domácí opět zahrozili v 10. minutě, tentokrát po levé straně, Štolpa poslal přihrávku na Trnku J., ten utekl obránci a vystřelil, míč šel ke vzdálenější tyči, ale skončil mimo bránu. Hosté hráli nakopávané míče na Mácu a ve 12. minutě míč přeskočil domácí obránce a Máca šel sám na brankáře Doležala a s přehledem zakončil. Domácím chvíli trvalo, než se z obdržené branky otřepali, ale pak přišly šance. V 16. minutě Malec poslal dlouhý centr na Trnku P., ten míč zatáhl k brankové čáře a dal pod sebe, brankář hostů na míč nedosáhl a domácí útočník Štolpa netrefil prázdnou bránu. V 18. minutě si míč narazil Skryja M. s Malcem a Skryja M. šel sám na brankáře, vystřelil a trefil nohy padajícího brankáře. Hosté přečkali šance domácího týmu a začali opět vystrkovat růžky, ve 23. minutě „zavařili“ domácí obraně a byl z toho rohový kop. Ve 32. minutě přišel centr hostů do vápna domácího týmu, Malec hlavičkoval míč pouze k protihráči Mácovi a ten ve vápně vystřelil, střelu srazil Skryja Z. na rohový kop. V 36. minutě o sobě dal vědět domácí hráč Trnka J., po samostatné akci, kdy přešel přes tři protihráče, vystřelil, ale opět jen mimo branku. Domácí se branky dočkali ve 44. minutě, kapitán Nožička obral n a polovině hřiště o míč Mácu a posunul na Trnku J., který se opět nebál projít mezi soupeři a zakončil střelou „bodlem“ k tyči a bylo srovnáno. Domácí dokonce do poločasu otočili skóre, ve 45. minutě vystihl Skryja M. rozehrávku hostujících obránců, míč jim sebral a přešel přes stopera, udělal kliku brankáři a poslal míč do prázdné brány a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Hosté začali druhý poločas aktivněji, ve 47. minutě vytěžili rohový kop, domácí brankář míč srazil k protihráči, ten ihned zakončoval, brankář Doležal míč vyrazil opět ke stejnému hráči a ten již nenašel odvahu k další střele a poslal centr na pravou stranu, míč skončil na odkopu. V 52. minutě vybojoval míč na polovině hřiště Nožička, utekl protihráčům a z pravé strany poslal centr před bránu, tam stačilo Štolpovi nastavit nohu a poslat míč do sítě, pro domácí to bylo hned veselejší a vedli 3:1. V 56. minutě utekl po pravé straně Nožička, přešel přes obránce a už šel sám na brankáře, mohl sám zakončovat, ale přihrál lépe postavenému spoluhráči Štolpovi a ten z malého vápna přestřelil branku. V 58. minutě to byl opět dnes neudržitelný domácí kapitán Nožička, který se prokličkoval z pravé strany až do vápna, ale k zakončení se nedostal. Byl z toho rychlý protiútok hostů, útočník utekl obraně a obstřeloval vyběhnutého brankáře Doležala, míč však minul branku. V 62. minutě vystihl Trnka J. malou domů hostů a poslal míč podél brankáře na bránu, míč mířil mimo bránu, ale stihl tam doběhnout Štolpa a míč poslal do prázdné brány. Pro domácí to mohlo být ještě veselejší v 70. minutě, to všem protihráčům utekl z poloviny hřiště Skryja M. a šel sám na brankáře, udělal kličku i jemu a vystřelil, střela do prázdné brány se nepovedla a on trefil míč do rukou ležícího brankáře. V 73. minutě nejlepší hráč na hřišti Nožička poslal krásný centr z pravé strany do vápna, na míč nedosáhl Malec ani Trnka P. Další gól přišel v 79. minutě, to domácí brankář Doležal zahrál dlouhý výkop, stoper hostů hlavičkoval za sebe, tam si naběhl domácí Koch a zahrál centr pod sebe do vápna, kde si naběhl Skryja M. a nebyl pro něj problém poslat míč do sítě. Hosté ještě stihli zkorigovat výsledek, po dlouhém nákopu sprintoval za míčem od poloviny hřiště Máca, domácí brankář byl u míče později, Máca si jej obhodil a poslal míč do prázdné branky a tak první i poslední gól utkání dali hosté a byl to i tentýž hráč Máca, přesto hosté odjeli domů bez bodu a domácí zaslouženě brali všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Tomek Jaromír, trenér: K utkání jsme nastoupili s respektem. Po nevýrazném začátku nás soupeř potrestal gólem po nakopnutém balónu. Obdržená branka nás probrala a přebrali jsme iniciativu. Do poločasu jsme se dostali zaslouženě do vedení, které jsme po přestávce navýšili.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - T. Klíma [-] , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] , Z. Skryja [-] (79. D. Lehký [-] ) - J. Trnka [-] (71. J. Koch [-] ) , P. Malec [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Kapko [-] (46. D. Vala [-] ) , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , J. Krula [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , J. Roček [-] (66. Z. Valenta [-] ) , R. Jurka [-]

ŽK: 54. J. Krula , 70. R. Jurka .
Hráči zápasu: L. Nožička - M. Máca .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - JÁN Jiří, SALÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov bude pokračovat na vítězné vlně a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů