Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Myslibořicích zvládli lépe domácí


Branky


12

Celkem devět gólů viděli diváci v Myslibořicích, kam přijely Okříšky. Po výhře 5:4 měli větší radost domácí fanoušci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Po dobrém začátku sezóny v Hrotovicích čekal Myslibořice první domácí zápas, soupeřem v něm byla rezerva Šebkovic. Myslibořice oslabeni o útok a středního záložníka, naopak Šebkovice posilněni Michalem Prokešem a Davidem Karáskem. Po vlažném začátku mohl otevřít skóre zápasu Miroslav Ludvík, ale v souboji sám na brankáře trefil pouze tyč. O chvíli později hlavičkoval Milan Pevný opět do tyče. Gólový účet otevřel až Pavel Vejvoda, po pěkné akci mířil přesně k pravé tyči. Hosté z brejku o chvíli později střelou na zadní tyčku srovnali krok, jmenovitě Jiřím Svobodou. Myslibořice přece jen do konce poločasu strhly zaslouženě vedení na svoji stranu, Lubomír Macháček hodil aut až do branky, kde si ho do vlastní branky tečoval jeden z obránců.

Domácí zvládli lépe přestřelku

Druhý poločas hosté přidali, ale branky dávali domácí, Michal Šoustal napřáhl za velkým vápnem a trefil se i ve druhém zápase z podobného místa. Na 3:2 se opakovala situace z konce prvního poločasu, tentokrát byl ovšem Lubomír Macháček v opačné roli a odhlavičkoval si míč do vlastní branky. V 75. Minutě se po levé straně prosmýkl Miroslav Ludvík a skrytou ránou nedal brankáři sebemenší šanci. O minutu později se Šebkovice opět dotáhly na rozdíl jedné branky. Michal Prokeš natáhl z hodně velké dálky, ale dělovka to byla náramná a zapadla pod břevno nevěřícího Ondřeje Ošmery. O minutu později zakončoval opět Michal Prokeš tentokrát využil svoji rychlost a dlouhé nohy a srovnal skóre na 4:4. Tři branky během třech minut zvedali diváky ze „sedadel". Myslibořice cítily, že mají na víc než bod za remízu a tak zatlačily soupeře, tlak nakonec zužitkovali těsně před koncem. Vojtěch Čapoun napálil míč do břevna, od kterého se míč odrazil přesně k Michalovi Šoustalovi, který neměl problém zakončit do prázdné branky a rozhodnout o tom, že všechny body zůstanou v Myslibořicích.



Ohlasy k zápasu


Po vlažném začátku jsme konec první půle už opanovali. Po brance Michala Šoustala zůstaly všechny body doma.




Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - L. Macháček [-] , J. Matoušek [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] - D. Šoustal [-] (89. T. Palát [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (90. M. Čapoun [-] ) , M. Pevný [-] , S. Marek [-] - B. Mencák [-] (82. V. Čapoun [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - D. Kašpárek [-] (59. P. Hrůza [-] ) , P. Durda [-] , R. Svoboda [-] , M. Prokeš [-] , D. Bílek [-] (82. J. Němec [-] ) , J. Svoboda [-] (46. D. Karásek [-] ) , P. Konvalinka [-] , J. Holčapek [-] (76. L. Ryvola [-] ) , J. Fejta [-] , P. Tržil [-]

ŽK: 73. L. Macháček , 84. V. Čapoun - 57. P. Durda .
Hráči zápasu: P. Vejvoda , M. Šoustal - M. Prokeš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: RYGL Antonín - VRZÁČEK Josef, PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice zažily vynikající vstup do sezóny a svůj první domácí zápas také zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích