0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát přejel Pustou Polom


Branky


11

Frenštát pod Radhoštěm se po dvou vítězstvích vyhoupl do čela tabulky, když vstřelil zatím sedm branek a žádnou nedostal. Jejich formu tentokrát odnesla Pustá Polom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové vedení hostí

Frenštát vstoupil do utkání nejlépe jak mohl. Už ve 4.minutě se postavil k rohovému kopu bývalý hráč Baníku Ostrava Jakub Malý a svůj centr posadil na hlavu Bolcka, který svým prvním gólem v dresu Frenštátu otevřel skóre - 0:1. Frenštát hru s přehledem kontroloval, což platilo až do 25.minuty, kdy s Polomští zmátořili a začali být rovnocenným soupeřem.

Polom tlačila, branky ale střílel Frenštát

Úvod druhé půle nasvědčoval dramatickému utkání, protože se Polom semkla a svého soupeře mačkala před jeho pokutovým územím. Frenštát chtěl hrozit především z brejků, avšak většina z nich končila na polomské stoperské dvojici. Polom si vypracovala několik příležitostí, žádná však nebyla natolik nebezpečná, aby ohrozila vedení hostů. S přibývajícím časem se obrana domácích víc a víc otevírala, což vyústilo ve dva slepené góly, o které se postaral nejprve v 90.minutě Špaček a úplnou pojistku pak přidal v nastavení Klimpar a rozhodl tak o výsledku 0:3.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Adam Černohorský: Srazil nás rychlý gól, V prvním poločase jsme nehráli dobře, nebyli jsme si schopni vypracovat žádnou šanci. Soupeř se ujal vedení zaslouženě. Po přestávce se naše hra zlepšila. Snažili jsme se o střelbu, dobré příležitosti měl Pomp a Vítek. V samotném závěru jsme obranu otevřeli a soupeř nás za to potrestal dalšími dvěma góly.

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček: Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř, což se potvrdilo. Hodně nám ale pomohla brzká branka po standardce. Znovu jsme předvedli výbornou obrannou činnost a spoléhali jsme na brejky. V závěru jsme ještě do otevřené obrany dvakrát skórovali. Takový start jsme rozhodně nečekali, je to ta nejlepší pozvánka pro diváky na první domácí utkání proti Břidličné.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - P. Malík [-] (60. J. Frank [-] ) , M. Hrabina [-] (62. L. Poštulka [-] ) , A. Blucha [-] (81. K. Vitoul [-] ) , R. Vítek [-] , P. Pomp [-] , M. Richtár [-] , R. Jašek [-] , A. Schwalbe [-] (62. J. Velčovský [-] ) , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
L. Blabla [-] - R. Vaverka [-] , M. Bartoň [-] (83. A. Krivčík [-] ) , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , J. Malý [-] (85. V. Šmarhovyč [-] ) , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] , T. Pokorný [-] , V. Jurek [-] (90. P. Hajník [-] ) , R. Žitník [-]

ŽK: 30. A. Blucha , 40. P. Malík - 51. P. Klimpar , 81. V. Jurek , 89. R. Žitník .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - OCHODEK Jiří, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pustá Polom doma nedá nic zadarmo, proto tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích