7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava - Jih vstoupila do úspěšně


Branky


9. J. Petrovský , 29. J. Šimko (p.) , 30. R. Kadlčík , 48. J. Šimko (p.) , 58. J. Válek , 79. M. Miškařík , 90. J. Válek
7

Fotbalisty FC Ostrava - Jih čekal v prvním kole velice nevyzpytatelný soupeř. TJ Řepiště byly sice nováčkem 1.B třídy sk.B, avšak ne klasickým, tým byl před sezonou přeřazen ze sk.C, a tak se čekalo, jak se v nové soutěži uvede.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbranková nadílka v síti Řepiští

Jižané rázně vstoupili do utkání, ze snahou odčinit nevydařenou domácí sezónu loňského ročníku. Od první minuty měli neustalovanou převahu a trvala po celé utkání a soupeři nic nedovolili. Ten se pokoušel o brejky, ale branku domácích neohrozil. Již v 9. minutě se blýskl do týmu Jan Petrovský, který ještě v loňské sezoně oblékal dres účastníka Krajského přeboru FK Staré Bělé a otevřel skóre na 1:0. V 29.minutě hosté faulovali pronikajícího Kadlčíka Richarda a byl z toho pokutový kop, který bezpečně proměnil Šimko Jakub 2:0. Další branku přidal v 30. minutě po nedorozumění hostující obrany Kadlčík Richard 3:0. Domácí fanoušci byli spokojení z předvedenou hrou i skórem za první poločas.

Řepiště působily odevzdaně

Druhý poločas probíhal ve stejném duchu jako ten první. Ve 48.minutě zahrál rukou hostující obránce a nařízeného pokutového kopu upravil Šimko Jakub na 4:0. Tím brankový přiděl nekončil a jižané přidali další tři branky, V 58.minutě upravil Mika-Válek Jan na 5:0.  V 79.minutě skóroval pěknou hlavou střídající Miškařík Martin 6:0. A skóre na 7:0 upravil v poslední minutě opět Mika Válek Jan.

 



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Ladislav Pavlát (předseda): Domácí si za předvedený výkon a střeleckou pohotovost zaslouží pochvalu. Věříme, že letošní sezóna v domácích utkáních bude pokračovat líp než loňská.




Sestavy


FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - M. Leščák [-] (73. F. Zima [-] ) , J. Šimko [-] (83. M. Šimko [-] ) , M. Prokeš [-] - T. Korbačka [-] , J. Petrovský [-] (62. R. Stojan [-] ) , M. Janošec [-] , J. Válek [-] - M. Gaži [-] (57. M. Miškařík [-] ) - R. Kadlčík [-] (81. M. Belina [-] ) , J. Němec [-]

TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - T. Kusak [-] , M. Fehervári [-] (78. M. Obuch [-] ) , P. Kožušník [-] , P. Honěk [-] - R. Bubík [-] , P. Zahradník [-] , T. Lukosz [-] , A. Volf [-] - L. Smichovič [-] - A. Holaň [-] (67. A. Besta [-] )

ŽK: 33. A. Volf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Wawrzyk Jiří - JURYGÁČEK René, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích