0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 10:15

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exdivizní Brumov dokázal v sobotním dopoledni vyhrát v Luhačovicích


Branky


6

Brumovjané dokázali i v deseti bez vyloučeného kapitána Zvoníčka vybojovat cenné tři body a ukázali, že to s návratem do Divize myslí naprosto vážně. Luhačovicím tak vstup do nové sezony nevyšel podle představ a Brumov byl nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

" Proti pohárovému zápasu s Valašskými Klobouky došlo v sestavě ke čtyřem změnám a to díky zraněním nebo odjezdu na dovolenou. Do zápasu jsme nevstoupili dobře. Už ve druhé minutě po chybě stoperů a zaváhání brankáře musel před domácím útočníkem v poslední chvíli zachraňovat Naňák. Ve 12.min. se domácí útočník po chybě obrany objevil sám před Smolíkem, který skvělým zákrokem gólovou šanci zlikvidoval. V prvních patnácti minutách se nám nedařilo být více na míči, byli jsme nepřesní a domácí hráči nás přehrávali. Postupně jsme se začali dostávat do hry a taky prvních příležitostí. Ve 24. minutě dostal z levé strany Marek Chovanec do běhu míč a přízemní střelou k levé tyči z dvaceti metrů otevřel skóre zápasu. Další velkou příležitost si vytvořil Marek Novák, který se individuálně prosadil, ale v tísni nastřelil jen břevno domácí branky. Ve 43. minutě měl další velkou příležitost Martin Zvoníček, který vyražený míč brankářem vracel do prázdné branky, ale trefil jen levou tyč", hodnotí průběh první půle brumovští funkcionáři na svém webu.

Brumov i v deseti dokráčel k zasloužené výhře

Domácí celek se snažil o vyrovnání, ale obrana Brumova pracovala velmi dobře a hosté také využívali každou příležitost k rychlým brejkům.

 

"Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a v 52. minutě mohl zvýšit hlavou Michal Doležal, který ale ze dvou metrů minul bránu domácích. Po této šanci nastal zlom, kdy v 55. minutě se nechal vyloučit po druhé žluté kartě Martin Zvoníček. Domácí tým začal být dominantní na míči, ale jen po velké vápno. Do vyložených šancí se nedostával. Naopak my jsme z brejku v 73. minnutě zvýšili střídajícím Jarkem Bůbelou na 2:0. A to ještě nebylo všechno, v 77. minutě David Juřica hodil dlouhý aut před domácí branku, kde Marek Chovanec napodruhé dorazil míč za záda domácího brankáře a stanovil tak konečný stav na 3:0", viděli dění ve druhém poločasu fotbaloví činovníci z Brumova.

 

 

 

Trenér Luhačovic Jan Jelínek:


“Zápas nám vůbec nevyšel. V první půli to vypadalo na vyrovnaný boj, plný osobních soubojů. Hra se kouskovala, a oba týmy si sem tam vytvořili nebezpečnou situaci. Bohužel soupeř jednu naši chybu potrestal gólově....
Druhý poločas jsme tempo stupňovali a po vyloučení Zvoníčka jsme začali držet míč. Hosté ovšem bojovali a do šance nás nepustili. Dva brejky soupeř vyřešil gólově a bylo po zápase. Jsem zklamaný z výkonů hráčů, kteří neustále prahnou po základní sestavě, ale na hřišti kvalitu opakovaně neukázali. Pusou se fotbal nehraje! Zatím co soupeř si s absencemi poradil, my vůbec ne. Proto jsme zaslouženě prohráli.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Jediné pozitivum z naší strany byl výkon Jendy Kořenka, který se vrátil do hry po vážném zranění a byl z naší jedenáctky nejlepším hráčem.”

FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: K prvnímu mistrovskému zápasu jsme zajížděli do Luhačovic, které v posledních letech hrají o nejvyšší příčky. Utkání se nám nakonec velmi povedlo a odvážíme si z horké půdy všechny tři body.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - A. Popelka [-] , V. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , R. Pešek [-] , M. Bernátek [-] , B. Červenka [-] , J. Suchý [-] , M. Polách [-] , J. Kořenek [-] , R. Slobodian [-]

FC Brumov
R. Smolík [-] - J. Habanec [-] , T. Kolouch [-] , M. Doležal [-] , P. Naňák [-] - A. Pecha [-] (61. D. Juřica [-] ) , J. Fojtík [-] (71. J. Búbela [-] ) , D. Řehák [-] , M. Zvoníček [-] , M. Chovanec [-] (82. J. Bartozel [-] ) - M. Novák [-] (86. J. Sedlačík [-] )

ŽK: 34. A. Popelka - 28. P. Naňák , 44. M. Zvoníček , 86. D. Juřica . ČK: 55. M. Zvoníček .
Hráči zápasu: B. Červenka - M. Chovanec , R. Smolík , T. Kolouch .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - MIKULÁŠEK Adam, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Novotný
Tip experta: remíza

Luhačovice s Brumovem odehrají remízové utkání

Tip: výhra domácích