Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšovský snajpr Vašek Tomšů ve valašském derby hattrickem sestřelil Štítnou nad Vláří


Branky


6

Šlágr kola se hrál v nedělním odpoledni před početnou diváckou kulisou na útulném stadionku v Nevšové. Nováček Krajského přeboru přivítal ve valašském derby nedalekou Štítnou nad Vláří vedenou novým trenérem Pavlem Prešnajderem, který zde přišel z divizního Slavičína. Než se hosté rozkoukali, tak prohrávali o dvě branky, kontaktní gól se jim nakonec vsítit nepodařilo a do půle inkasovali další dvě trefy. Poločas snů Nevšovjanů okořenil hatrickem domácí kanonýr Vašek Tomšů. Druhá půle se dohrávala jen z povinnosti a Nevšová hned v úvodu dokázala, že s ní budou muset soupeři v Krajském přeboru počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek si v první půli otevřel střelnici

Na první utkání v Krajském přeboru se přišlo podívat cca 300 diváků, kteří viděli hned od začátku útočný, kombinační a rychlý duel. Hned v úvodu zahrozil soupeř, kdy jejich střelu vyrazil gólman Nevšové a ta šla následně do brejku, kdy Stratený poslal do sólového průniku Tomšů a ten přelstil gólmana hostů a poslal Nevšovou už ve 4. minutě do vedení. Hra se poté mírně uklidnila, hosté se snažili o vyrovnání, ale branku domácích výrazněji neohrozili. Obrana domácích byla dobře organizovaná a nedovolila změnu skóre. Ve 20. minutě se uvolnil Vašička, který našel Strateného a ten zvýšil naše vedení na 2-0 již ve 20. minutě. Hosté pak zahrozili, kdy po jednom z průniků trefili  Kořenkem tyč, skóre tak zůstalo nezměněno. Závěr první půle přinesl další branky, kdy po přesném pasu Strateného překonal Tomšů gólmana hostů potřetí. V nastaveném čase pak Tomšů dovršil svůj hattrick, kdy přehodil gólmana Štítné nad Vláří Vaculíka a upravil tak skóre první půle na 4-0.

Ve druhé půli už branka nepadla

Druhá půle se hrála v poklidu, domácí kombinovali, drželi míč, Štítná nad Vláří se snažila skóre upravit, ale gólman Nevšové byl vždy na svém místě. Hosté poté přeskupili své řady a na jejich hře to bylo znát. Štítná nad Vláří byla častěji na míči, ale kromě jedné hlavičky, si další vyloženou brankovou příležitost nevytvořila. Domácí špílmachr, slovenský legionář Peter Stratený, v samotném závěru krásným lobem trefil jen břevno Vaculíkovi svatyně a ve dvou šancích zaváhal střídající Fuksa. Výhra Nevšové je naprosta zasloužená, byla důraznější v osobních soubojích a také přesnější v zakončení. První utkání domácích v KP tak skončilo jejich vítězstvím 4-0 a následnou děkovačkou divákům. Za týden zajíždí domácí Nevšová na Baťov, zápas se odehraje netradičně v sobotu 18.8. od 10,00 hodin ráno.

 

 

Fotogalerii z utkání od Radka Holíka najdete zde - https://radekh88.rajce.idnes.cz/TJ_Nevsova_vs.TJ_Stitna_A_12.8.2018



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V první půli jsme předvedli parádní výkon okořeněný čtyřmi brankami, ve druhém dějství jsme jen kontrolovali průběh zápasu a v závěru jsme mohli ještě navýšit stav utkání.

TJ Štítná nad Vláří
web Štítné nad Vláří:



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - T. Munster [-] , R. Vašička [-] (75. M. Kuric [-] ) , S. Beňo [-] , M. Toman [-] , T. Juriga [-] (56. L. Sabadka [-] ) , V. Tomšů [-] (88. J. Fuksa [-] ) , P. Stratený [-] , P. Karmazín [-] , A. Řiháček [-] , M. Mujkoš [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - D. Kořenek [-] , J. Spáčil [-] , M. Maniš [-] , T. Liška [-] , J. Hrnčiřík [-] , Š. Hrnčiřík [-] (69. M. Černý [-] ) , M. Králík [-] (57. P. Malaník [-] ) , V. Chovančík [-] , O. Zvoníček [-] (72. R. Krůžela [-] ) , P. Sloboda [-]

ŽK: 60. R. Vašička , 77. A. Řiháček , 82. V. Tomšů - 41. J. Spáčil , 43. P. Sloboda .
Hráči zápasu: B. Žilka , V. Tomšů , R. Vašička - J. Spáčil .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - DOROTÍK Jan, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Novotný
Tip experta: výhra domácích

Nevšová zvládne vstup do KP a Štítnou doma porazí