0:1
(0:1)
20. P. Plhal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Plhal rozhodl o výhře kosteleckého Moravanu v Hulíně


Branky


20. P. Plhal
10

Pravé hanácké derby bylo k vidění v nedělním odpoledni v Hulíně, kam zavítal nedaleký Kostelec u Holešova. Hosté nastoupili už bez kanonýra Kaďorka, kterého ale zastoupil ve 20. minutě Plhal a jedinou trefou rozhodl o výhře Moravanu. Domácí se v závěrečném náporu vyrovnání nedočkali a tak hosté berou z derby tříbodovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"První domácí zápas jsme začali aktivně, první šanci měl po dlouhém výkopu Černockého Motal, dostal se za obranu, ale zbrkle z první vystřelil vedle. Ve 20. minutě jsme ztratili míč na polovině hostí, ti ho dlouhým nákopem poslali za naši obranu a Plhal postupoval sám na naši bránu. V zakončení nezaváhal a poslal hosty do vedení - 0:1. Ve 26. minutě uvolnil Tabara za obranu Motala, ten šel sám, ale branař jeho střelu nohou vyrazil. Ve 38. minutě ho napodobil Mrhálek, ten šel sám na bránu zprava, ale opět trefil jen branaře. Ve 40. minutě trestný kop Šenkyříka minul těsně pravou tyč. Vrcholem našich neproměněných šancí byla 45. minuta, Motal sám dva metry před prázdnou bránou zakončil tak slabě, že branař hostí ještě na čáře míč chytil. Poločas jsme tak prohráli 0:1, jelikož jsme zahodili několik tutovek", hodnotí první dějství funkcionáři Admiry na svém webu.

Hosté jednobrankovu výhru už uhájili

"Druhou půli začali lépe hosté, ve 46. minutě jsme ztratili míč u našeho vápna, hostující hráč krásně vystřelil do vzdálenější šibenice, ale Černocký ho bravurně vytlačil na roh. My jsme se tlačili do vyrovnání, v 56. minutě střídající Hlaváč z voleje jen těsně minul pravou tyč. Pak Tabara se dostal zleva až k brankové čáře, ale místo nahrávky vystřelil nad. Hosté až s devíti hráči bránili svůj náskok a my jsme se do přehuštěné obrany nedokázali prosadit. V 92. minutě podnikli hosté do naší otevřené pbrany rychlý brejk, ale Černocký jejich šanci chytil. Utkání jsme tak po zahození několika vyložených šancích prohráli a navázali na bídnou domácí bilanci z loňské sezony. Náprava nás čeká v neděli, kdy zajíždíme do Fryštáku", hodnotí smolnou druhou půli funkcionáři Admiry Hulín.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Neproměnili jsme několik vyložených šancí a hosté svůj náskok ubránili až do závěrečného hvizdu...

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas jsme zvládli vítězně a oplatili domácím prohru z posledního kola minulého ročníku. Je třeba ale říci, že jsme měli i štěstí. Domácí měli několik šancí na vstřelení branky nebo branek. Naštěstí pro nás se jim to nepodařilo. Také jsme si vytvořili nějaké šance, jedna z nich se ujala a nakonec si z Hulína odvážíme tři body.



Sestavy


FK Admira Hulín
V. Černocký [-] - L. Čevora [-] (84. S. Štoll [-] ) , J. Barták [-] , M. Jurášek [-] , M. Zavadil [-] - S. Mrhálek [-] , J. Šenkyřík [-] (62. A. Absolon [-] ) , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] (68. J. Miklík [-] ) , P. Motal [-] (56. O. Hlaváč [-] ) , A. Tabara [-] -

SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - M. Gerát [-] - M. Darebník [-] (87. L. Odložilík [-] ) , M. Třasoň [-] , D. Marek [-] (84. M. Žůrek [-] ) , S. Pelikán [-] , M. Hradil [-] , P. Plhal [-] , T. Marek [-] , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-]

ŽK: 90. M. Gerát .
Hráči zápasu: V. Černocký , A. Tabara - P. Plhal , L. Kopřiva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polášek Tomáš - NĚMEC Jiří, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku