3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice v poslední pětiminutovce zlomily odpor hostujících Louk


Branky


17

V Lužkovicích se představily Louky, které v úvodním kole utržili ostudný výprask v domácím prostředí od Slavkova pod Hostýnem. Hosté se ujali již po sedmi minutách hry vedení, ale domácí o deset minut později srovnali. Závěr ale patřil lužkovickým fotbalistům, kteří v posledních pěti minutách vsítili hned dvě branky a rozhodli tak o svém tříbodovém zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Utkání před početnou diváckou kulisou na lužkovickém stadionku bylo derby se vším všudy. Po pěkných kombinačních akcí na obou stranách se dostali do vedení hosté již v 7. minutě, když zaváhání obránce potrestal Podaný, který obloučkem přehodil domácího brankáře – 0:1. Hrálo se i v úmorném vedru nahoru dolů s několika střeleckými pokusy, které zlikvidovali pozorní brankáři. V 17. minutě se dočkali vyrovnání domácí, když po průniku obranou vstřelil branku Latif – 1:1. Poté se přitvrdilo a tak rozhodčí trestal, na což doplatil ve 42. minutě Laciga, který po faulu vyfasoval červenou kartu. Hosté tak dohrávali v deseti hráčích, ale do poločasu už branku neinkasovali. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1, který odpovídal dění na hřišti.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Ve druhé půli se hosté zatáhli do obrany s rychlými brejky, které dělaly domácím nemalé starosti. Hra měla nadále svou kvalitu a také díky několika úspěšným zásahům obou brankářů se skóre neměnilo. Když už to vypadalo, že dojde na penalty, tak udeřili v samém závěru domácí. V 85. minutě z 25-ti metrového trestného kopu vymetl šibenici Škrabal – 2:1. O chvíli později v 88. minutě po samostatné akci prošel obranou střelecky disponovaný Latif a mazácky obstřelil gólmana Pavelku a upravil tak skóre na 3:1 pro domácí. Porážka je pro hosty velmi krztá, neboť i v deseti domácím zatápěli, ale Lužkovice dirigované nestárnoucím Ivošem Světlíkem dovedly utkání do konečného vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Utkání jsme zlomili až v samotném závěru, kdy to už vypadalo na penaltový rozstřel. Pak se ale náramně trefil Škrabal a v závěru pečetil výhru Latif. Nejlepší hráči u domácích Latif a Světlík, u hostů Caudr a Malota.

SK Louky
web SK Louky: Až na individuální chyby v obraně není hráčům co vytknout a i když začátek sezóny nedopadl vůbec dobře, tak výkon z Lužkovic je příslibem do dalších zápasů. Ve třetím kole nás čeká vítěz minulé sezóny - Mladcová.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - Z. Polepil [-] , J. Novotný [-] (88. M. Šuba [-] ) , T. Mičola [-] , M. Paták [-] (88. A. Langer [-] ) , J. Král [-] (67. P. Novák [-] ) , I. Světlík [-] , J. Škrabal [-] , J. Latif [-] , M. Čala [-] , P. Čekal [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - A. Podaný [-] , M. Janota [-] (77. J. Landt [-] ) , T. Caudr [-] , T. Malota [-] (88. L. Horák [-] ) , P. Vyoral [-] , M. Pavelka [-] , J. Laciga [-] , J. Kadlík [-] (67. P. Sedláček [-] ) , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-]

ŽK: 39. Z. Polepil , 50. J. Latif - 33. T. Malota , 37. P. Kuchárek , 45. O. Pavelka , 62. J. Kadlík . ČK: 42. J. Laciga .
Hráči zápasu: I. Světlík , J. Latif - T. Caudr , T. Malota .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - ELŠÍK Kamil (N), ALBERT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí rozhodnou už v prvním poločase

Petr Koseček

Expert: Josef Koutný
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice jsou doma silné a porazí i Louky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku