2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Miroslav Gerát dvěmi trefami rozhodl o výhře nad favorizovanou Mladcovou


Branky


78. M. Gerát , 87. M. Gerát - 90. P. Votava
16

Loňský vítěz 1. B třídy skupiny B z Mladcové zavítal do Kostelce u Holešova, kde na perfektně připraveném hřišti na něj čekal domácí tým. Tomu už sice chyběl jarní kanonýr Lukáš Kaďorek, ale tentoktát jej zastoupil zkušený Miroslav Gerát. O všem podstatném se rozhodovalo až v závěrečné patnáctiminutovce, kdy padly všechny tři branky. Domácí si vypracovali totiž dvoubrankový náskok, hosté jej dokázali korigovat až v nastaveném času a tak tři body zůstaly na Hané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

V první půli se oba soupeři nejdříve vzájemně oťukávali a obrany převyšovaly útočné řady. Ale i tak bylo k vidění několik šancí, ale oba brankáři byli pozorní. O všem podstatném se tak mělo rozhodnout ve druhém dějství, která diváky určitě nezklamala a domácí fotbalisté drželi své fanoušky v napětí až do závěrečného hvizdu. Moravan tak dokázal zdolal velmi silného protivníka a našel nového kanonýra. "Odehráli jsme dobré utkání. Mladcovou jsme do ničeho pořádně nepustili. Vše podstatné se odehrálo až v posledních dvanácti minutách zápasu, i když už v první půli jsme měli vyložené gólové příležitosti. Nakonec zápas skončil našim zaslouženým vítězstvím", hodnotí duel ikona kosteleckého fobalu Tomáš Marek.

 

Domácí Gerát dvěmi trefami rozhodl utkání

Zajímavé utkání bylo k vidění na výborně připraveném pažitu v Kostelci u Holešova, který patří k nejlepším v celé soutěži. Domácí Moravan hostil loňského celkového vítěze 1. B třídy z Mladcové, který nakonec postup do vyšší soutěže odmítl. Kostelec u Holešova si v 5. kole vyšlápl na dosud neporaženou Mladcovou. Všechno podstatné se na hřišti Moravanu odehrálo v závěrečné čtvrthodině. Domácí tým nasměroval za výhrou Gerát, který v 78. minutě otevřel skóre. V dramatickém závěru to bylo kdo z koho, šťastnější nakonec byli hráč Kostelce. Gerát totiž v 87. minutě zvýšil na 2:0. Mladcová se nevzdala a závěr ještě zamotala, když v poslední minutě snížil Votava. Kostelečtí fotbalisté ale těsný náskok už nepustili.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-brankar-louk-pavelka-nastoupil-na-hrotu-a-jaroslavicim-vstrelil-dva-goly-20180904.html



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zasloužená výhra našeho týmu, soupeře jsme do šancí nepouštěli a v závěru jsme utkání rozhodli ve svůj prospěch.

FK Mladcová
fanoušek Mladcové: Pro první porážku jsme si přijeli do Kostelce u Holešova, všechny tři branky padly až v samotném závěru.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - M. Gerát [-] (89. J. Hradil [-] ) - R. Přikryl [-] , M. Třasoň [-] , D. Marek [-] , S. Pelikán [-] (74. M. Darebník [-] ) , M. Hradil [-] (63. L. Odložilík [-] ) , P. Plhal [-] , T. Marek [-] , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - F. Hájek [-] , O. Blažek [-] , J. Chludil [-] , P. Votava [-] , M. Vyvlečka [-] , M. Venený [-] (83. T. Cholasta [-] ) , D. Kahaja [-] , J. Zapletal [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-]

ŽK: 76. D. Marek , 85. L. Odložilík - 71. O. Blažek , 80. D. Kahaja .
Hráči zápasu: L. Kopřiva , M. Gerát , R. Zmeškal - P. Votava .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - KOLÁŘ Jan, VENENÝ ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Malý
Tip experta: výhra hostů

Mladcová si přijede do Kostelce u Holešova pro výhru

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku