D. Torma 88.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira potvrdila zlepšenou formu výhrou v Malenovicích


Branky


16

Malenovičtí fotbalisté hostili hulínskou Admiru, která si v minulém kole vyšlápla na kvalitní celek z Veselé a dokázala jej porazit. Malenovice nemají za sebou příliš povedenou sérii a tu chtěly zlomit právě s Hanáky. Hosté ale již v prvním dějství ukázali svoji sílu a dostali se do vedení. Ve druhém poločasu Admira přidala další dvě trefy, domácím se podařilo dát výsledku kosmetickou úpravu až v samotném závěru, kdy už hráli oslabeni o vyloučené Patáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení Motalem

"Utkání jsme začali zostra, hned v 1. minutě střílel z vápna Absolon, domácí branař však zázračně vyškrábl míč nad břevno. Prvních deset minut jsme nepustili domácí na naši půlku, poté náš tlak zeslábl. Ve 20. minutě musel střídat pro zranění Kubo a přeskupená sestava si musela chvíli sednout. Ve 35. minutě našel Absolon ideálně ve vápně Motala, ten si míč zpracoval a podél branaře dává náš první gól - 0:1. Domácí hned o dvě minuty později mohli vyrovnat, hráč se dostal za naší obranu, ale Černocký ho skvěle vychytal. Ve 39. minutě se znovu uvolnil ve vápně Motal, ale těsně minul levou tyč. Ve 45. minutě přiťukl agilně hrající Motal míč mezi obránce Hlaváčovi, ale i ten jen těsně minul levou tyč. Poločas jsme vyhráli 0:1, i když šancí bylo více", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci z Hulína na svém webu.

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

"I druhou půli jsme začali lépe, ve 47. minutě šel z půlky na bránu Motal, ale přestřelil. Domácí mohli srovnat ve 49. minutě, přihrávka zleva našla volného hráče na bodu penalty, ale opět skvěle zachránil Černocký. V 73. minutě jsme se dočkali, Motal se ve vápně kličkou do leva zbavil obránce a zvýšil na 0:2. A to nebylo vše, v 82. minutě Šenkyřík střelou k levé tyči zvýšil již na 0:3. Utkání se pak již dohrávalo, přesto domácí ještě skórovali, v 88. minutě střelu zleva ve vápně Černocký vyrazil, ale dobíhající hráč ho vrátil do brány - 1:3. Více se již na hřišti neudálo a tak jsme si zaslouženě odvezli domů tři body", vrací se k duelu spokojení funkcionáři hulínské Admiry na svém webu.

 

 

Ze zápisu rozhodčího:

Červená karta během zápasu. Druhé napomenutí během utkání, Minuta 76. hráč č.7 Paták David ŽK NCH bezohledné podražení soupeře z boku v souboji o míč v NH. Minuta 87. hráč č.7 Paták David ŽK PLUS ČK NCH. neuposlechnutí pokynu rozhodčího pri provádění PVK, nedodržel hráč vzdálenost od míče 9,15. a vyloučený hráč odešel spořádaně z hrací plochy.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Adam Juráň, brankář: Další domácí ztráta, o body zkusíme zabojovat s holešovskou rezervou.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Po výhře s Veselou jsme prokázali i v Malenovicích zlepšenou herní i střeleckou formu, což je nejlepší pozvánka na víkend, kdy nás čeká derby doma v dobré formě hrající Slavkov pod Hostýnem.



Sestavy


FC Malenovice
J. Mňaček [-] (82. Š. Dočkal [-] ) - Š. Válek [-] (65. M. Daněk [-] ) , D. Paták [-] , R. Střelec [-] , J. Kostka [-] (87. L. Otrusina [-] ) - M. Bartek [-] , P. Páleníček [-] (84. R. Jašík [-] ) , P. Menša [-] (60. A. Šenkeřík [-] ) , D. Torma [-] - D. Hynčica [-] , P. Vichorec [-]

FK Admira Hulín
V. Černocký [-] - J. Miklík [-] , M. Zavadil [-] , L. Čevora [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , J. Kubo [-] (20. O. Hlaváč [-] ) , A. Absolon [-] (65. J. Vaculík [-] ) - I. Csomor [-] (77. J. Šenkyřík [-] ) , P. Motal [-] (87. V. Dobeš [-] ) - A. Tabara [-]

ŽK: 51. M. Bartek , 76. D. Paták , 85. P. Vichorec - 21. L. Čevora , 30. M. Zavadil , 74. A. Tabara , 85. P. Motal . ČK: 87. D. Paták .
Hráči zápasu: M. Bartek - P. Motal , M. Zavadil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NUC Jiří - VYCHODIL Michal, VICHOREC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Malý
Tip experta: remíza

Hulín přehrál Veselou a bodovat bude i v Malenovicích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku