Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá nedala rezervě Holešova žádnou šanci a vyhrála o tři branky


Branky


15

Na Veselou přijel v sobotním odpoledni nováček soutěže z Holešova, který nemohl využít služeb fluktuantů, neboť A mužstvo hrálo ve stejném čase zápas Krajského přeboru ve Velkých Karlovicích. Domácí celek výborně kombinoval a hned v prvním dějství zatížil konto holešovské rezervy třemi brankami. Ve druhé půli se utkání dohrávalo jen z povinnosti a diváci viděli ještě po jedné brance na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

SFK ELKO HOLEŠOV B jako vítěz okresního přeboru Kroměřížska se stal nováčkem v této skupině I.B třídy a rozšířil na  5 počet mužstev z okresu Kroměříž v této soutěži. B tým Holešova ale není úplným nováčkem v krajských soutěžích. Ve zlínské I.B třídě Holešov B hrál až do roku 2011. Pak zmizel do okresních soutěží.  Po sedmi sezónách se tedy vrátil Holešov B do I.B a to ve velkém stylu. Soutěž začali holešovští domácím vítězstvím s Tečovicemi, vyhráli i v druhém kole v Kostelci (vždy 3:2 brankou v poslední pětiminutovce). Prohráli až ve třetím kole doma s favoritem soutěže – s Fryštákem, po boji 3:4.  

 

 

Čekalo Veselou stejně jako v Chropyni, utkání s novým soupeřem, s kterým jsme se nikdy v soutěžích nepotkali. Jen z výsledků soupeře v prvních třech kolech mohli  domácí usuzovat, že půjde o soupeře kvalitního a že utkání bude velmi vyrovnané.

 

 

Rozdíl v kvalitě soupeřů nebyl tak velký jak naznačuje výsledek tohoto utkání. Veselá ale zažila poločas snů s produktivitou, která ji chyběla zejména v minulém kole v Hulíně. Domácí zejména nekompromisně trestali chyby soupeře. Ta první přišla hned v 2. minutě při první standardce zápasu. Trestný kop ze 40-ti metrů zahrával Miroslav Čoček a překvapivě zvolil střelu, s kterou měl ještě nerozchytaný Bakalík problémy.  Míč stoprocentně neztlumil a Pavel Přibyla mu jej pohotově zasunul do sítě. Ve 20.minutě se zase levý bek hostí dostal při rozehrávce do kontaktu s Petrem Dlouhým, který ho o míč obral a zprava postupoval sám na Bakalíka.  Prokázal, že si střelecky věří a z hranice pokutového území mířil k zadní tyči přesně, 2:0. Do poločasu obrana Holešova propadla ještě jednou. Tentokrát si stopeři nepokryli náběh Martina Dlabaji, který v 37. minutě dostal na malé vápno zprava od Pavla Přibyly míč jako na podnose a placírkou zakončoval za záda bezmocného Antonína Bakalíka.

 

Domácí sí tříbodovou výhru pohlídali

Hosté ale nesložili zbraně a ve druhém poločase i za nepříznivého stavu 0:3 se pokoušeli o svůj kombinační fotbal, ale tím hru ještě více otevřeli. Proto se také zrodilo několik brejků Veselé, do šancí se dostávali zejména Jan Žaludek a Pavel Přibyla. Úspěšní ale nebyli, i když někdy chyběly jen centimetry. Úspěšný nebyl ani Holešov, jelikož obrana Veselé soupeře příliš na dostřel k Červenkově brance nepouštěla a když už se ke střele dostali, byl Petr Červenka vždy namístě. Skóre se měnilo až čtvrthodinky před koncem, a to na obou stranách. Nejprve střídající 16-ti letý Ondřej Tkadlec byl v souboji s obranou hostů dostatečně důrazný, dostal své tělo před stopera a svůj brejk chladnokrevně a hlavně přesně zakončil na 4:0. Hosté přeci jen byli v 77. minutě za svůj výkon nakonec odměnění čestnou brankou, když střídající nepokrytý Menšík doklepával z blízka míč hlavou

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Dosavadní výsledky holešovské rezervy vzbuzovaly respekt a svým výkonem nezklamala ani na Veselé. Oba týmy chtěly hrát fotbal a zápas se proto musel líbit. Samozřejmě díky výsledku více domácím, kteří byli tentokrát přesní v koncovce a utkání rozhodli už do poločasu. Tentokrát to bylo bez nervů a obav o výsledek. K tomu ideální fotbalové počasí (déšť přišel až po závěrečném hvizdu), pěkná sobota na Veselé.

SFK Elko Holešov B
web Holešova:



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - P. Přibyla [-] , T. Divoký [-] , P. Dlouhý [-] , M. Odstrčilík [-] , D. Dlabaja [-] (66. O. Tkadlec [-] ) , J. Žaludek [-] , R. Manďák [-] , T. Dujka [-] , M. Dlabaja [-] (76. M. Střílka [-] ) , M. Čoček [-]

SFK Elko Holešov B
A. Bakalík [-] - S. Úlehla [-] (67. J. Menšík [-] ) , M. Karol [-] , M. Machálek [-] , F. Kotas [-] , R. Paštěka [-] , J. Leško [-] , T. Münster [-] , B. Šuba [-] , R. Vaculík [-] , O. Zaoral [-]

ŽK: 86. B. Šuba .
Hráči zápasu: P. Červenka , M. Čoček - F. Kotas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - FOJTŮ Jakub, CHROMÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Malý
Tip experta: výhra domácích

Veselá se po zaváhání v Hulíně vrátí na vítěznou vlnu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku