Z. Polepil 11. (p.)
Z. Polepil 31. (p.)
Z. Polepil 87.
3:4p.
(2:2)
24. T. Mičola (vl.)
28. P. Motal
60. J. Kubo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Polepilův hattrick nestačil Lužkovicím k výhře nad Admirou, ta bere i bonusový bod navíc


Branky


11. Z. Polepil (p.) , 31. Z. Polepil (p.) , 87. Z. Polepil - 24. T. Mičola (vl.) , 28. P. Motal , 60. J. Kubo
20

Do Lužkovic přijela hulínská Admira, která na podzim předvádí solidní výkony a daří se jí i na venkovních hřištích. Lužkovice také posbíraly solidní počet bodů a tak se očekával poměrně vyrovnaný duel. Utkání se nakonec změnilo v divokou přestřelku, první branku dali domácí, ale hosté vývoj otočili, Lužkovice dokázaly srovnat. Ve druhém dějství šla Admira znovu do vedení, ale domácí kanonýr Zdeněk Polepil srovnal tři minuty před koncem. V penaltách stálo štěstí více na straně hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky

Utkání začali lépe domácí, kteří šli v 11. minutě do vedení z penalty za faul brankáře na Polepila. Ten penaltou nepovrhl a začal svůj střelecký koncert. Hosté kontrovali ve 24. minutě, když střelu vyrazil brankář před sebe a Mičola nešťastně tečoval do vlastní sítě – 1:1. Navíc ve 28. minutě pronikl Motal celou obranou domácích a zvýšil na – 1:2. Domácí to do kolen nesrazilo a zatlačili hosty do defenzivy. Ve 31. minutě Polepil byl při kličkování ve vápně zezadu sestřelen a domácí měli výhodu další penalty. Tuto opět bezpečně proměnil Polepil a srovnal na 2:2. Další šanci Polepila zlikvidoval pomocí tyče brankář Vajda. "Utkání v Lužkovicích znovu ukázalo, že se nám hraje lépe venku než doma a začátek zápasu patřil herně námale paradoxně se dostali do vedení domácí, kteří první návštěvou v našem vápně po faulu Vajdy měli výhodu penalty. Tu proměnili a vedli 1:0. V 17. minutě mohli po rohu zvýšit, ale hlavičku zblízka Vajda vyrazil. Ve 25. minutě kopal Prokop trestný kop, domácí branař míč jen vyrazil před sebe a dobíhající obránce v souboji s Hlaváčem si dal vlastní gól - 1:1. Ve 28. minutě jsme již vedli, Motal se prosadil v souboji se stoperem a svou šanci bezpečně proměnil. 1:2. Jenže ve 30. minutě bylo opět vyrovnáno, znovu jsme faulovali ve vápně a domácí opět kopali penaltu. Znovu proměnili a bylo 2:2. Do poločasu se již stav nezměnil a tak ten skončil remízou", viděli první dějství fotbaloví činovníci z Hulína.

 

Domácí srovnali až v posledních minutách

Ve druhé půli se obraz hry podstatně změnil a hosté začali mít postupně navrch. Pro domácí byla smolná 50. minuta, když centr Světlíka za obranu nedokázal proměnit osamocený Král. Zato hosté místy liknavou hru domácích potrestali v 60. minutě, kdy Kubo zvýšil na 2:3 a hráči Admiry byli v těchto fázích utkání jednoznačně lepší. V samém závěru domácí vrhli všechny síly do útoku se snahou o vyrovnání. V 87. minutě to byl opět Polepil, který ze skrumáže propasíroval míč za Vajdova záda a srovnal na konečných 3:3. V penaltách byli úspěšnější hosté, kteří si tak odvážejí dva body.  "Do druhé půle jsme opět vstoupili aktivněji, měli jsme herně navrch a v 58. minutě jsme dali vedoucí branku, aktivní Vaculík našel centrem zleva Motala, jeho hlavičku ještě branař vyrazil, ale Kubo ho vrátil do brány. 2:3. Poté jsme pozorně bránili svůj náskok a domácí jsme na dostřel Vajdy nepouštěli. Až v 87. minutě se domácí dočkali vyrovnání, trestný kop z levé strany na zadní tyč vrátil hráč před bránu, kde ho dotlačili do brány - 3:3. Utkání se dohrálo do konce bez změny skóre a o bodu navíc rozhodovali penalty", hodnotí zápas funkcionáři Hulína na svém webu.
 

 

Na penalty vyhráli hosté

Z Hulína neproměnil Kubo, ale domácím Vajda dvě chytil a tak bod navíc si odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Utkání jsme začali dobře, ale hosté dokázali otočit zápas, do poločasu jsme ještě vyrovnali. Druhá půle patřila hostím, ale náš kanonýr Zdeněk Polepil v závěru vyrovnal. Na penalty se více dařilo hostím.

FK Admira Hulín
web Admiry: Utkání v Lužkovicích znovu ukázalo, že se nám hraje lépe venku než doma a nakonec bereme dva body.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - M. Paták [-] , T. Mičola [-] (72. J. Škrabal [-] ) , J. Gruber [-] , J. Král [-] , V. Januš [-] , Z. Polepil [-] , J. Novotný [-] (84. P. Novák [-] ) , I. Světlík [-] , M. Čala [-] , P. Čekal [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Barták [-] , J. Miklík [-] (24. A. Absolon [-] ) , M. Zavadil [-] , L. Čevora [-] (86. S. Mrhálek [-] ) , M. Jurášek [-] - J. Vaculík [-] , J. Kubo [-] , Z. Prokop [-] - O. Hlaváč [-] , P. Motal [-] (74. I. Csomor [-] ) -

ŽK: 37. Z. Polepil , 39. I. Světlík , 69. J. Gruber - 27. P. Motal , 31. D. Vajda , 36. L. Čevora .
Hráči zápasu: I. Světlík , Z. Polepil - P. Motal , Z. Prokop .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NUC Jiří - KLOUDA Jiří, ELŠÍK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jestli bude hrat Admira jak se Slavkovem tak nemuzou prohrat

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Andrle
Tip experta: remíza

Hulín podává venku dobré výkony a v Lužkovicích bude bodovat

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

V základní době to skončí plichtou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku