Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselští hráči Jan Žaludek a Petr Dlouhý měli lví podíl na demolici Kostelce u Holešova


Branky


6. P. Dlouhý , 20. P. Dlouhý , 45. J. Žaludek , 54. J. Žaludek , 60. J. Žaludek , 72. J. Žaludek , 76. P. Dlouhý - 69. T. Marek , 79. P. Plhal (p.)
20

Na Veselou zavítal tým z Kostelce u Holešova, který v posledním zápase inkasoval v domácím prostředí od Fryštáku osm branek. Domácí Veselá zase klopýtla v Tečovicích, odkud si přivezla prohru o tři branky. Favoritem tohoto duela byla Veselá, která nenechala nikoho na pochybách, kdo bude brát z duelu tři body. Domácí byli od začátku aktivnější a po dvaceti minutách vedli o dvě branky. Brankostroj domácích pokračoval i po přestávce a hlavní roli zde hrála dvojice Jan Žaludek a Petr Dlouhý, kteří obstarali všechny domácí branky. Moravan tak inkasoval za dva zápasy patnáct branek, což je jistě na pováženou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Hned v 6. minutě utkání asi všem přítomným muselo dojít, že tentokrát to bude na hřišti jen o dvou mužích a zbývajících dvacet hráčů bude jen kompars. To vystřelil z 18-ti metrů domácí Jan Žaludek, brankař Kopřiva míč neudržel a Petr Dlouhý z blízka dorážel a otevřel skóre utkání a střelecký účet obou veselských útočníků. Samotný zápas ale nevyzněl tak jednoznačně jako jeho konečný výsledek. Kostelec u Holešova začal zostra a bylo vidět i cítit, že tentokrát nedopustí osmičku ve své síti jako před týdnem doma s vedoucím Fryštákem. Ještě za stavu  2:0  kolem pětadvacáté minuty měl Kostelecu Holešova ideální příležitost vrátit se do utkání, ale precizně zahraný trestný kop jen lízl břevno  Červenkovy branky. Ovšem proti zvratu v utkání bylo útočné duo Veselé ve složení Dlouhý – Žaludek.  Jak se říká, těm dvěma tam v sobotu spadlo opravdu vše do čeho kopli. Jen aby jim zbyl střelecký prach i do dalších zápasů.  Kostelec dostal od Jana Žaludka  branku na 3:0 do šatny a o utkání bylo rozhodnuto. Střela z 20-ti  metrů na zadní tyč byla přímo výstavní.

 

Brankostroj pokračoval i po přestávce

Autorovi třetí branky Žaludkovi stačilo v druhém poločase jen patnáct minut na zkompletování hattricku a v 72. minutě na 6:1 zvyšoval zase tento střelec. K hattricku se propracoval i Petr Dlouhý, střelec úvodních dvou gólů Veselé, když za další čtyři minuty zvyšoval už na 7:1. Šlo asi o branku ze všech devíti nejkrásnější.  Domácí míč na tři doteky dostali ze středového kruhu až do branky za záda bezmocného Kopřivy. Poslední gól padnul z pokutového kopu a kopali jej  hosté v 79. minutě za ruku Tomáše Divokého.  Úspěšným exekutorem byl Pavel Plhal. Domácí si tak s chutí zastříleli, tentokrát jim vyšlo vše, nač sákli, hosté si možná tak krutý výsledek nezasloužili, ale i takový je někdy fotbal. Super výkonu domácích chyběla jen lepší divácká kulisa. Úroda trnek a hřibů asi tuto sobotu dostala přednost.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Příjemný výsledek. Největší radost nám samozřejmě udělali svým střeleckým koncertem oba naši útočníci. Nečekal jsem takový jednoznačný průběh zápasu. Dopředu byl Kostelec tradičně nebezpečný a to po celých devadesát minut i přes pro ně nepříznivý stav, ale vzadu měl velké problémy. A toho jsme tentokrát dokázali náležitě využít.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Opět jsme dostali pořádný příděl branek. V obranné činnosti nám to prostě nefunguje. Nedokážeme dobře dostupovat hráče, jsme v souboji vždy poslední a z toho pramení obdržené branky. Potřebujeme se chytit nějakým povedeným výsledkem.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - S. Szivák [-] , M. Odstrčilík [-] , J. Žaludek [-] , J. Červenka [-] , T. Divoký [-] , P. Dlouhý [-] (86. O. Tkadlec [-] ) , R. Manďák [-] (81. M. Střílka [-] ) , T. Dujka [-] , M. Dlabaja [-] (66. V. Štěpánek [-] ) , M. Čoček [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - - P. Plhal [-] , L. Kovalda [-] , M. Václavíček [-] (71. L. Odložilík [-] ) , M. Třasoň [-] , D. Marek [-] , S. Pelikán [-] (46. M. Gerát [-] ) , M. Hradil [-] , T. Marek [-] , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-]

Hráči zápasu: J. Žaludek , P. Dlouhý - P. Plhal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - KUBÍČEK Michal, BRABEC Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kostelec prodlouzi svou krizi.bez Kadorka jsou v pici

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Andrle
Tip experta: výhra domácích

Veselá prohrála v Tečovicích a s Kostelcem u Holešova si poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí si poradí s Kostelcem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku