4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták rozhodl o své výhře nad Veselou už v prvním dějství


Branky


21

Šlágr kola se hrál ve Fryštáku, kam přijel celek z nedaleké Veselé. Utkání prvního s druhým skončilo jasnou výhrou Fryštáku. Domácí o své výhře rozhodli především v první půli, kdy hosté během deseti minut inkasovali rychlé tři branky a bylo de facto po zápasu. Domácí si ve druhém poločasu výhru pohlídali a v závěru přidal Okonkwo čtvrtou trefu. Veselá tak odjíždí s nečekaným debaklem a venkovní zápasy jí letos příliš nevycházejí podle představ.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

"Veselá začala úvod odvážně. V 11. min. po kolmici mezi stopery neproměnil velkou šanci Žaludek. Ve 20. min. ze stejné situace na druhé straně po kolmici Kučery skóroval Hřebačka - 1:0. Veselou gól úplně rozhodil. Ve 24. min. obloučkem přes brankáře zvyšoval na 2:0 Vavruša a ve 28. min. po faulu ve vápně proměnil penaltu Petráš na 3:0. Hosté byli v té chvíli zcela mimo hru a v 42. min.mohlo být pro ně ještě hůře. Po střele Kučery vykopával obránce míč z brankové čáry. Po následném rohu zachránilo hráče Veselé břevno po ráně Hřebačky. Po změně stran se obraz hry moc nezměnil. Ve 46. min. pelášil sám na brankáře Veselé Chudý ,ten ho ovšem výborným zákrokem vyčapal. V 49. min. znovu zachránilo hosty břevno po akci Hřebačky měl smůlu Vavruša. V 59. min. se uvolnil ve vápně pěkně Petráš a jen těsně minul pravou tyč . Rád bych něco napsal o šancích Veselé, ale kromě dalekonosných pokusů neměl fryštácký brankář žádnou práci. Kalich hořkosti si Veselá vypila do dna v 89. min., kdy nechala jejich obrana zcela volného Okonkwa ,který obstřelil brankáře Červenku a ukončil zápas čtvrtým gólem", hodnotí duel Jaroslav Hrbáček z Fryštáku.

Domácí v źávěru přidali čtvrtou trefu

"Vstup do utkání jsme neměli špatný a nic nasvědčovalo tomu, že odjedeme s takovým přídělem. Ze svého tlaku jsme ale nevytěžili nic a patřilo nám  jen úvodních 10-15 minut. Domácí se z našeho jalového tlaku otřepali a postupně přebírali iniciativu. Po chybách jsme dostali rychlé dva góly, no a přísná penalta v 29. minutě nás dorazila úplně. Prvních  třicet minut to byl z obou stran rychlý fotbal, nahoru – dolů, na I.B  docela nadstandard. Brzkých 3:0 ale úrovni zápasu uškodilo a pak už se jen dohrávalo.  Nám se  už nepodařilo dostat do zápasu a domácí si to po zbytek času pohlídali.  Ale za týden se zase bude začínat od stavu 0:0 a o další body se určitě popereme. Dnes byly body pro nás hodně vysoko", hodnotí duel funkcionáři TJ Sokol Veselá.

 



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
web FC Fryšták: Utkání prvního s druhým skončilo jasnou výhrou Fryštáku, o výsledku zápasu se rozhodlo už v první půli, která domácím vyšla na jedničku.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Moc se nám nedařilo. Jeli jsme ubojovat s torzem sestavy alespoň přijatelný výsledek – no nepodařilo se. Proměnit některou ze šancí v úvodu, mohlo být veseleji.



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Naňák [-] (84. T. Rudolf [-] ) , P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , T. Holý [-] - P. Petráš [-] (71. M. Okonkwo [-] ) , J. Hřebačka [-] , T. Chudý [-] , D. Sklenář [-] - M. Vavruša [-] - O. Kučera [-] (78. O. Lahola [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Machalíček [-] , D. Sokol [-] (53. M. Střílka [-] ) , P. Přibyla [-] , S. Szivák [-] (46. O. Tkadlec [-] ) , M. Odstrčilík [-] , J. Žaludek [-] , J. Červenka [-] , T. Dujka [-] , M. Dlabaja [-] (38. V. Štěpánek [-] ) , M. Čoček [-]

ŽK: 38. M. Vavruša , 82. M. Okonkwo .
Hráči zápasu: M. Vavruša , J. Hřebačka - M. Machalíček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - ŠEBESTA Milan, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radim Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Fryšták by si už další zaváhání neměl dovolit a proto vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku