1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira loupila v sobotním odpoledni v Jaroslavicích


Branky


15. J. Fajgara - 28. P. Motal , 51. P. Motal , 89. I. Csomor
20

Domácí hostili hulínskou Admiru a čekalo se, zda naváží na brankostroj z Příluk. V úvodu to i tak možná vypadalo, protože po patnácti minutách je poslal Fajgara do vedení. Hosté se ale z inkasované branky rychle oklepali a srovnali po půlhodině hry Motalem. Ve druhém poločasu tentýž hráč poslal Admiru do vedení. Domácí se pak snažili o vyrovnání, ale hostující obrana byla velmi pozorná. V samotném závěru pečetil výhru Hulína nestárnoucí Csomor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Znovu jsme potvrdili, že se nám hraje lépe venku než doma, hrajeme uvolněněji a daří se nám i střelecky. V neděli nás doma čeká těžký zápas s Chropyní, která ještě loni hrála Krajský přebor a pomalu se v 1.B třídě otrkává. Domácí Jaroslavice po vysoké výhře v Přílukách začali aktivně a již v 15. minutě se po naší krátké malé domů, kdy byl domácí hráč u míče dřív jak brankář Vajda, ujali zkušeným Janem Fajgarou vedení 1:0. My jsme postupně hru vyrovnali a v 28. minutě srovnali, kdy si s domácí obranou doslova pohrál agilní Petr Motal a po sérii kliček ve vápně srovnal na 1:1. Do poločasu se stav nezměnil, náznaky šancí na obou stranách byly nevyužity. Domácí celek šel brzo do vedení, ale hostím se podařilo srovnat zasluhou Motala", viděli první dějství fotbaloví činovníci z Hulína.
 

Hosté ve druhé půli strhli výhru na svoji stranu

"Do druhé půle jsme vstoupili lépe my, v 50. minutě uvolnil pěkně za obranu Prokop Petra Motala, který tváří v tvář brankáři domácích nezaváhal a poslal do vedení nás do vedení 1:2. Domácí opět zvýšili aktivitu, ale naše pozorná obrana všechny náznaky šancí likvidovala. V posledních deseti minutách mohli domácí vyrovnat, nejdříve po přetaženém centru hlavičkoval domácí hráč do břevna a v 86. minutě po rohu jsme se štěstím odvrátili míč skoro z brankové čáry a uhájili těsný náskok. V 89. minutě jsme šli do otevřené obrany tři na jednoho a zkušený Csomor střelou z vápna kolem branaře stanovil naši výhru na 1:3. Cennou výhru a tři body jsme odvezli domů my a můžeme se těšit na hanácké derby s Chropyní", hodnotí povedenou druhou půli funkcionáři hulínské Admiry na svém webu.



Ohlasy k zápasu


SK Jaroslavice
fanoušek Jaroslavic: Po úvodní brance jsme hosty nechali vyrovnat a ve druhé půli dokonce jít do vedení. V dramatickém závěru jsme nedali šance a hosté pečetili výsledek v posledních minutách.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Vezeme si domů cenné tři body a venku se nám daří více než v domácím prostředí, teď nás doma čeká Chropyně...



Sestavy


SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - M. Podéšť [-] , P. Dlabač [-] , V. Gazda [-] , O. Polách [-] - T. Valenta [-] , L. Macalík [-] , J. Červenka [-] , J. Fajgara [-] , P. Bětík [-] (79. V. Chovanec [-] ) - P. Dudr [-] (46. Š. Polách [-] ) -

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Barták [-] , M. Zavadil [-] , L. Čevora [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , J. Kubo [-] (46. J. Vaculík [-] ) - P. Motal [-] , A. Tabara [-] (76. J. Šenkyřík [-] ) , O. Hlaváč [-] (70. S. Mrhálek [-] ) , I. Csomor [-]

ŽK: 69. I. Csomor .
Hráči zápasu: J. Fajgara - P. Motal , D. Vajda .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Kubíček Michal - KATRŇÁK Milan, BŘEZÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domaci se rozehrali a doma to potvrdi

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Tomáš Holý
Tip experta: výhra domácích

Jaroslavice potvrdí s Admirou výhru z Příluk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku