0:1
(0:1)
16. M. Frkal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Martin Frkal rozhodl o výhře Bivoje v Lužkovicích


Branky


16. M. Frkal
20

V Lužkovicích se představili fotbalisté Tečovic, kteří si na svého soka věřili, neboť tomu chyběli čtyři hráči základní sestavy a především tvůrce hry Ivo Světlík. Ten startoval s futsalisty Zlína na MS klubů v mikrofutsalu, odkud si dokonce přivezl stříbrné medaile. Hosté byli na hřišti aktivnější a po zásluze byli odměněni brankou Frkala. Domácí se příliš na dostřel Joklovi svatyně nedostávali. I ve druhé půli pokračovala převaha Bivoje, který ale druhou trefu nepřidal a tak si odváží hubenou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

"Hosté si proti oslabeným domácím o čtyři hráče ze "základu" dokázali v první půli vytvoři územní převahu i šance.  Příležitost měl Šnajdr, Vopatřil i Michal Dorazín jehož střelu ale vyrazil Jenček na roh. Vopatřil mířil těsně vedle a Šnajdr pálil obloukem nad. Trefil se ale Frkal po zatažení centru po zemi od Davida Dorazína, když míč uklidil do sítě z hranice malého pokutového území. Pak se ještě radoval Vopatřil ze vstřelené branky, tu ale hlavní rozhodčí neuznal pro předchozí postavení mimo hru. Domácí byli před Joklem sporadicky, se dvěmi nebezpečnými střelami si obrana hostí poradila. Ve druhé půli hosté zpočátku tlačili, hra se ale víc kouskovala a ztratila na plynulosti. Domácí ve snaze vyrovnat zvýšili obrátky, aktivní byl hlavně Polepil, těžili z brejkových akcí, které ale obrana hostí vyřešila. Nebezpečné byly i dva trestné kopy z "uctivé" vzdálenosti 35-ti metrů, které ale tvrdými a na bránu mířenými střelami zahrával Škrabal a golman hostí se zapotil, když tu druhou pouze vyrazil před sebe a do rohu jej musili uklidit stopeři. Bivoj měl ještě další šance, to by ale Vopatřil s Kysučanem museli zachovat chladnou hlavu v koncovce a Závoda ve dvou případech těsně před brankovou lajnou dosáhnout na míč. Skóre se do konce zápasu už neměnilo", viděli duel v Lužkovicích fotbaloví činovníci z Tečovic.

Hosté udrželi jednobrankovou výhru

"Oslabený celek domácích prohrával od 16. minuty gólem Frkala, který vystihl špatnou rozehrávku obránců a prostřelil brankáře Jenčeka, jinak jednoho z mála, kterého lze kladně hodnotit.  Citelně chyběl Ivo Světlík, bez něhož nemá mužstvo hráče, který by dal hře myšlenku a svými přihrávkami posílal spoluhráče do šancí. Na to doplatil hlavně střelec Polepil, který si chodil pro míče až do vlastní obrany. Tečovice působily fotbalovějším dojmem, zvláště přesnější kombinací byli mnohdy pány na hřišti. Brankové příležitosti obou soupeřů likvidovali oba skvělí brankáři, u domácích již zmiňovaný Aleš Jenček a u hostů zkušený Zdeněk Jokl. Z hráčů lze pochválit tečovického nestárnoucího Pavla Sedláčka ročník narození 1968, který hrál prim v obraně hostů a v domácím mužstvu dravého a o generaci mladšího Martina Patáka. Hosté těsné vedení uhájili a dá se říct, že zaslouženě si odvážejí do Tešovic tři body", hodnotí duel funkcionář Lužkovic Jiří Ždanov. 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Citelné nám v poli chyběl zkušený Ivo Světlík, který byl s futsalisty Zlína ve Španělsku. Chyběla nám tak rozehrávka, hosté byli lepším týmem a odvážejí si do Tečovic tři body.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Zisk bodů i proti oslabenému soupeři potěšil, i když na herním projevu a zlepšení koncovky musí tým ještě zapracovat.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Šuba [-] - J. Král [-] , J. Škrabal [-] , M. Paták [-] , Z. Polepil [-] , A. Langer [-] , J. Novotný [-] (38. D. Hamšík [-] ) , V. Januš [-] (62. A. Rudl [-] ) , M. Čala [-] , J. Gruber [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] , L. Balcárek [-] , J. Plachý [-] - M. Dorazín [-] , D. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] , R. Závoda [-] (87. S. Vávra [-] ) - V. Šnajdr [-] (64. D. Kysučan [-] ) , M. Frkal [-]

ŽK: 67. J. Král , 86. J. Škrabal - 59. P. Sedláček , 73. D. Dorazín .
Hráči zápasu: A. Jenček , M. Paták - M. Frkal , P. Sedláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - RICHTER Zdeněk (N), ONDÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: remíza

Tecovice nejsou vubec fotbalove kvalitni ale body sbiraji.tomu bude konec

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Tomáš Holý
Tip experta: remíza

Utkání v Lužkovicích skončí po základní části remízou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku