1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky navázaly na výhru s holešovskou rezervou a překvapivě vyhrály v Tečovicích


Branky


18

Hosté z Louk na trávě v Tečovicích potvrdili, že derby nemá favorita a v poslední době to tu na Bivoj umějí zahrát a předvedli reprezentaci Bivoje lekci z efektivity. Domácí začali sebevědomě, měli více ze hry a tlačili se před Pavelkovu branku. Ze situací, které by mohly znamenat ohrožení branky hostí, se ale rekrutovaly pouze centrované míče ze stran a k přímé střele, která by mířila do prostoru ohraničeném tyčemi branky hostí, nedošlo. Hosté hráli pozorně v obraně a k dosahu domácí branky se dostávali po brejkových akcích a nakonec z toho vytěžili cennou výhru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Domácí měli příležitosti po Sedláčkově kolmici na Vopatřila – ten byl ale zablokován beky hostí a z následujícího Frkalova rohu trefil míč hruď Davida Dorazína a odrazil se nad břevno Pavelkovy klece. Pak centroval Plachý dlouhý nepříjemný míč na zadní tyč branky hostí, ale Pavelka si poradil a Vopatřilův prudký centr přes celou šířku branky skončil v autu. Hosté měli příležitost po střele Janoty z hranice velkého pokutového území, míč ale těsně minul tyč Joklovy branky. Pak kopal Burša trestný kop ze strany, jeho centr ale s obtížemi poslal hlavou Janota mimo domácí branku.  Domácí Vopatřil vyslal po lajně Davida Dorazína a jeho střílený centr na přední tyč poslala obrana hostí do rohu.  Následný Frkalův centr z rohu tečoval Pavelka pouze na břevno, míč se sice odrazil do pole, ale domácí tým tuto šanci nezužitkoval. Pak kopal David Dorazín trestný kop z úrovně 20-ti metrů, míč vyražený Pavelkou poslal Vopatřil přes celou branku těsně mimo. Po akci Šnajdra centroval Michal Dorazín na bratra Davida – ten byl ale v postavení mimo hru. Následně z ojedinělé akce hostí přišel trest, když Malota proběhl mezi stopery a míč poslaný uličkou ze zálohy poslal obloučkem přes Jokla do domácí branky a hosté vedli ve  30. minutě - 0:1. Domácí sice reklamovali Malotův offside, ale nebylo jim to nic platné.  Dále se snažili o vyrovnání, ale Šnajdrův volej skončil nad břevnem, Frkalův roh vyboxoval těsně před břevnem a centr Davida Dorazína chytil na přední tyči Pavelka v brance hostí.

 

Hosté jednobrankovu výhru už uhájili

Ve druhé půli  nejprve poslal trestný kop hostí Tomáš Caudr tzv. „Pánu Bohu do oken“ a Malota zkoušel Jokla slabou střelou. Domácí  Vopatřil se uvolnil na pravé straně, ale míč skončil v autu a střela Davida Dorazína z hranice velkého pokutového území skončila v koši brankáře hostí.  Pak před domácí brankou si narazil Martin Pavelka s Malotou, který mu vrátil. Pavelkovu střelu zablokovala domácí obrana, ale kopal se roh. Ten domácí odvraceli na dvakrát hlavou Plachého a pak Šnajdrem a kopal se druhý roh, ze kterého se prosadil obloučkem Martin Pavelka a hosté vedli v 59. minutě - 0:2. Následně chybovali při rozehrávce Jokl s Chovancem, míč získal Martin Pavelka, ale Jokl zachránil.  Domácí se tlačili před branku hostí, ale centr z trestného kopu zahrávaného Davidem Dorazínem ze strany odvrátila obrana hostí dlouhým nákopem. Vyběhnuvší Jokl ve snaze odehrát míč mimo pokutové území chyboval a když hrozilo, že se míče zmocní útok hostí fauloval pronikajícího soupeře tak, že obdržel 2. žlutou kartu a musel tedy opustit hřiště. Do domácí klece si oblékl gólmanské triko Vladimír Šnajdr a domácí dohrávali posledních 20 minut o deseti.  Stav se i tak podařilo korigovat po trestném kopu zahrávaném Sedláčkem z dobrých 35-ti metrů.  Na jeho míč směřující do prostoru před brankou hostí si naběhl David Dorazín i stopeři hostí, ale ani on ani obránci či gólman Pavelka jej nedokázali zasáhnout a ten skončil bez teče v síti. Domácí tak snížili na 1:2. Nedlouho poté kopal David Dorazín  pokutový nařízený za ruku Mikače, ale míč poslal pouze do břevna branky a Plachého volej z rohu skončil mimo tyče branky hostí. Hosté dokázali už do konce utkání stav udržet a berou plný počet bodů, stejně jako na jaře, kdy v Tečovicích vyhráli brankou Janči 0:1.

 

 

Fotogalerii Jana Zahnaše najdete zde - https://www.facebook.com/Photojohny/?tn-str=k*F

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: I když předseda domácího oddílu tvrdí, že - cituji: „ Nejsme muzikanti, abychom stále vyhrávali“, konec citace, porážka mrzí hlavně proto, že Bivoj měl více ze hry a míč delší dobu pod kontrolou. Nedokázal ovšem z vypracované převahy ohrozit branku hostí přímou střelou a efektivita zakončení kulhala stejně jako při utkání v Lužkovicích. Tam ovšem alespoň rozdílový gól byl vstřelen.

SK Louky
fanoušek SK Louky: Výhra v derby těší dvojnásob navíc po bojovném výkonu, snad se začíná blýskat na lepší časy...



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] (80. A. Ondík [-] ) , D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] , J. Plachý [-] , L. Balcárek [-] - V. Šnajdr [-] , J. Vopatřil [-] , M. Dorazín [-] - D. Dorazín [-] , M. Frkal [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - T. Caudr [-] , R. Mikač [-] , L. Horák [-] , M. Pavelka [-] , T. Malota [-] , M. Janota [-] (60. A. Podaný [-] ) , T. Burša [-] , J. Kovařík [-] , J. Kadlík [-] (72. P. Vyoral [-] ) , P. Kuchárek [-]

ŽK: 61. Z. Jokl , 86. D. Chovanec , 88. J. Plachý , 90. A. Ondík - 72. T. Burša , 81. R. Mikač . ČK: 70. Z. Jokl .
Hráči zápasu: M. Frkal , P. Sedláček - T. Malota , O. Pavelka .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Vlk Ondřej - HUSÁR Daniel, HASUKIČ Salih.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Svozil
Tip experta: výhra domácích

Derby skončí výhrou domácích Tečovic

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tečovice jsou ve formě a doma vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku