6:2
(5:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalisté Veselé rozhodli o výhře nad Malenovicemi už v prvním dějství


Branky


6. R. Manďák , 11. R. Manďák , 30. M. Čoček , 35. M. Čoček , 44. P. Dlouhý (p.) , 86. P. Dlouhý (p.) - 18. M. Bartek , 57. M. Struška
18

V utkání na dobře připravené hrací ploše na Veselé byli jasným favoritem domácí fotbalisté. Malenovice se totiž zatím krčí na poslední příčce a s omlazeným kádrem zatím nemají na vyspělejší soupeře šance. Domácí vlétli do utkání jako uragán a po jedenácti minutách vedli o dvě branky. Za hosty snížil agilní Bartek, ale domácí do poločasu přidali další tři trefy.Ve druhém dějství se tak utkání dohrávalo jen z povinnosti, domácí nakonec dokráčeli k pohodlné výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nasázel v první půli pět branek

Nervozity se domácí Veselá ale zbavila přímo excelentně díky Romanu Manďákovi hned v 6. minutě. V ten okamžik se sešly při rohovém kopu domácích hned tři faktory, které exekutor dokázal využít. Sluníčko v očích gólmana, silný vítr proti  bráně hostí a slabší den gólmana Juráně. Byl z toho gól přímo z rohu. Za pět minut jásali domácí hráči znovu a znovu díky Romanovi Manďákovi. Že už je po angíně fit předvedl  malenovické obraně v 11. minutě. Několikrát se otočil s míčem na malém vápně a rozhozenou obranu prostřelil, 2:0. Rychlé vedení Veselé uškodilo. Prvních deset minut  nahrávalo tomu, že  Malenovice se dnes porazí samy a Veselá tomu uvěřila. Hosté se dostali do hry a šikovným Martinem Bártkem snížili hned v 18. minutě. Zlobili až do 30. minuty než je dvěma slepenými góly dorazil  domácí kapitán, Miroslav Čoček. Na obou měl svůj podíl i gólman Juráň. Pěknější z obou pěkných gólů byl rozhodně ten druhý. Trestný kop z cca  30- ti metrů, míči pomohl  i silný vítr i přesné umístění k tyči a bylo to  rázem 4:1. Před přestávkou stoper Malenovic zahrál v pokutovém území rukou a penaltu bezpečně proměnil Petr Dlouhý, střelec  Veselé posledních týdnů.  Jednoznačný poločasový výsledek ani jedna strana nečekala a to ještě Veselá minimálně tři dobré šance neproměnila, hosté naopak z trestného kopu orazítkovali břevno.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Druhou půli zejména Veselá začala velmi vlažně, hrála víceméně jen na údržbu výsledku. Malenovice se dostávaly do šancí a jednu proměnil v 57.minutě vysoký Struška. Centr z rohu usměrnil hlavou za Červenkovy záda. Další šance hostů bezchybný Petr Červenka s přehledem pochytal.  Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě Petr Dlouhý a opět z pokutového kopu. Tentokrát mu předcházel faul hostujícího dorostence Pulpita. Domácí berou i v okleštěné sestavě povinné tři body, hosté odjíždějí s prázdnou.

 

"Snad to byl dnes už vrchol, 4x vystavila stopku domácím hráčům nemoc či zranění, 3x pracovní povinnosti. Mělo to jednu velkou výhodu. Že nominovaných  třináct  hráčů nebude mít sebemenší důvod podcenit soupeře, který naposled doma schytal sedmičku od Fryštáku a lepil sestavu asi ještě hůř než domácí. Vedoucí mužstva s telefonem u ucha ještě dvacet minut před zápasem neměl jistotu, že začnou zápas v jedenácti lidech. Dílo se povedlo. Na obou lavičkách po dvou náhradních a mohlo se začít. Hostům dorazili tři dorostenci z dopoledního zápasu na Březnici a domácí si pomohli čtyřicátníky z béčka. Však také domácí dohrávali se sestavou s neuvěřitelným věkovým průměrem na I.B  třídu  -  36  let", hodnotí vystoupení domácího týmu funkcionáři Veselé.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: S ohledem na předchozí výsledky Malenovic to bylo dnes vítězství z kategorie povinných. Když jsme ale sčítali v poledne absence pro tento duel, tak jsem začínal mít o výsledek obavy. Padalo nám to tam ale, takže bylo to nakonec v klidu a bez nervů. Dnes se nám i přes tu hrůzu vrátili do sestavy dva marodi, věříme že do Slavkova pod Hostýnem už pojedeme i s dalšími rekonvalescenty a sestava bude konkurence schopná a výrazně mladší než dnes. K domácí stoprocentní bilanci bychom rádi přidali i další vítězství u soupeře. Čekáme na něj už od srpna.

FC Malenovice
Adam Juráň, brankář: Utkání nám nevyšlo podle představ...



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - O. Machala [-] , P. Přibyla [-] , M. Střílka [-] , R. Manďák [-] , D. Sokol [-] , P. Dlouhý [-] , M. Odstrčilík [-] , J. Červenka [-] , T. Dujka [-] , M. Čoček [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - M. Struška [-] , O. Pulpit [-] , R. Střelec [-] , D. Paták [-] (36. ) - P. Menša [-] (46. L. Otrusina [-] ) , D. Hynčica [-] , D. Torma [-] - J. Mňaček [-] , P. Páleníček [-] , M. Bartek [-]

ŽK: 41. O. Machala , 81. P. Červenka - 15. D. Paták , 25. J. Mňaček , 37. M. Struška .
Hráči zápasu: P. Dlouhý , M. Čoček - M. Struška , M. Bartek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - MATUŠŮ Marek, FOJTŮ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Svozil
Tip experta: výhra domácích

Veselá přehrála Mladcovou a Malenovice také porazí

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Veselá je doma silná a vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku