2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira na domácím hřišti udolala v kroměřížském derby Chropyni


Branky


23

Kroměřížské derby bylo na programu v Hulíně, kam zavítala nedaleká Chropyně. Hosté před utkáním avizovali problémy se složením sestavy, ale v úvodu to nebylo na hřišti vůbec znát. Hosté se totiž po půlhodině hry ujali Štěpánkem vedení, domácím se podařilo srovnat až brankou do šatny. Ve druhém dějství rozhodl o cenné výhře domácího celku Kubo, za zmínku stojí ještě dvě červené karty v posledních patnácti minutách, po jedné na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Derby utkání v Hulíně začali lépe hosté z Chropyně, ve 3. minutě se po centru zprava dostali před Černockého, ten šanci zblízka vyrazil. Hrál se spíše opatrnější fotbal, mužstva se spíše oťukávala, hra se odehrávala ve středu pole, šancí bylo minimum. Ve 32. minutě udeřili hosté, po centru z pravé strany hlavičkoval na zadní tyči volný Štěpánek a hosté vedli 0:1. Vyrovnat se domácím hráčům Admiry  podařilo ve 42. minutě, centr zprava nejdříve poslal agilní Motal na tyč, ale u dorážky byl dříve jak brankář hostí a srovnal skóre na 1:1. Do pločasu  mohli jít hulínští fotbalisté do vedení, Jurášek se po volné levé straně dostal až před branaře hostí, ten ale jeho střelu vyrazil na roh. Do šaten se šlo za vyrovnaného stavu, který také odpovídal dění na hřišti. 

Domácí Kubo zápas nakonec rozhodl

"Druhou půli jsme začali lépe my, ve 46. minutě odcentroval zprava Hlaváč, ale na zadní tyči Absolon poslal míč vedle. Pak se začal hrát otevřený fotbal, obě mužstva chtěla vyhrát a tak se více útočilo než bránilo. V 53. minutě šli hosté do přečíslení, ale jejich šance skončila jen na tyči. V 63. minutě jsme zahrávali roh, přetažený míč si našel Kubo a míč napálil do brány - 2:1. V 69. minutě vystřelil tvrdě z vápna Motal do břevna, ale odražený míč hlavičkoval Absolon jen do rukou branaře. Pak se začalo na hřišti více jiskřit, více se žlutilo než hrálo, na což doplatili červenou kartou Motal a hostující Panáček. Stav se již i přes snahu hostí nezměnil a my jsme uhájili těsný náskok a doslova vydřeli další tři body. Hlavně ve druhé půli se hrálo pravé derby, které mělo náboj, obě mužstva chtěli vyhrát a tak diváci odcházeli spokojení s předvedeným fotbalem", hodnotí zápas spokojení fotbaloví činovníci z Hulína.

 

 

 

Video z utkání si můžete prohlédnout zde - https://avcvek.rajce.idnes.cz/Admira_Hulin_-_Chropyne_2-1/#Admira_-_Chropyne_2-1goly_10-2018.jpg



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Zápas se musel divákům líbit, oba celky chtěly vyhrát a nakonec se to podařilo našemu týmu.

FK Chropyně
fanoušek Chropyně: Po půlhodině jsme vedli o jednu branku, domácí srovnali a ve druhém poločase jsme inkasovali rozhodující trefu.



Sestavy


FK Admira Hulín
V. Černocký [-] - J. Barták [-] , M. Zavadil [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , S. Mrhálek [-] , A. Absolon [-] (90. V. Dobeš [-] ) , J. Kubo [-] (82. L. Čevora [-] ) - I. Csomor [-] (90. E. Němec [-] ) , O. Hlaváč [-] (88. M. Nedbal [-] ) , P. Motal [-] -

FK Chropyně
D. Koláček [-] - M. Sanislo [-] , D. Hrabal [-] , M. Grmela [-] (79. M. Odvárka [-] ) , M. Menšík [-] , J. Štěpánek [-] , M. Vaňhara [-] , M. Panáček [-] , L. Stratil [-] , L. Šeděnka [-] , R. Knapík [-] (71. T. Loučka [-] )

ŽK: 12. M. Jurášek , 32. J. Barták , 34. P. Motal , 41. I. Csomor - 26. L. Šeděnka , 45. M. Panáček , 68. M. Sanislo , 86. M. Odvárka . ČK: 75. P. Motal - 80. M. Panáček .
Hráči zápasu: J. Barták , J. Kubo - J. Štěpánek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VESELÝ Michal - VYCHODIL Michal, SUCHARSKI Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Svozil
Tip experta: výhra domácích

Hulín doma zabere a Chropyni porazí

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tady to bude remíza

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku