Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Fryšták nasázel Slavkovu pod Hostýnem půltucet branek


Branky


22

Ve Fryštáku se představil Slavkov pod Hostýnem a favoritem tohoto duelu byl domácí celek. Utkání před 150 diváky ale začalo pěkně zostra, nejprve si po osmi minutách dali hosté vlastní branku, o minutu později ale bylo už srovnáno. Domácí celek ale do půle přidal další dvě trefy. Ve druhém dějství pokračoval domácí tým v nátlakové hře a výsledkem byly další tři branky v sítí hostujícího brankáře. Fryšták si tak při zaváhání Tečovic a Mladcové upevnil první příčku 1. B třídy skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky

"Fryšták šel do utkání s těžkým protivníkem s cílem vyhrát a zlepšit bilanci na domácím hřišti. Slavkov pod Hostýnem podporovaný plným autobusem fanoušků nezačal vůbec špatně. V 8. min. si sice Krajcar dal vlastní gól, ale reakce ve srovnání skóre Ponížilem přišla jen o pár vteřin později. Půlhodinu bylo skóre na vážkách, poslední čtvrthodině ovšem vyšla lépe domácím. Kučera a po něm Petráš dali Fryštáku poločasový klid. Smutek fanoušků Slavkova z vývoje zápasu pokračoval i po změně stran. Fryšták byl ve všech činnostech lepší a v 56. min. přišlo definitivní rozhodnutí , po pasu za obranu přišlo bravúrní zpracování těžkého míče Vavrušou a přelobování brankáře - 4:1.  Slavkov pod Hostýnem po té už neměl síly na zvrat, naopak mladé pušky Fryštáku střídající Okonkwo a Hřebačka poslali soupeře domů s pořádnou nadílkou", viděli zápas fotbaloví činovníci z Fryštáku.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Fryšták šel do utkání s těžkým protivníkem s cílem vyhrát a zlepšit bilanci na domácím hřišti. Slavkov podporovaný plným autobusem fanoušků nezačal vůbec špatně. V 8 minutě si sice Krajcar dal vlastní gól, ale Ponížil o pár vteřin později srovnal. Půlhodinu bylo skóre na vážkách, poslední čtvrthodina ovšem vyšla lépe domácím. Kučera a po něm Petráš dali Fryštáku poločasový klid. Smutek fanoušků Slavkova z vývoje zápasu pokračoval i po změně stran. Fryšták byl ve všech činnostech lepší a v 56. minutě přišlo definitivní rozhodnutí. Po pasu za obranu přišlo bravurní zpracování těžkého míče Vavrušou a přelobování brankáře. Slavkov po té už neměl síly na zvrat. Naopak mladé pušky Fryštáku, střídající Okonkwo a Hřebačka, poslali soupeře domů s pořádnou nadílkou.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-okres/i-b-valasska-polanka-zdolala-becko-slavicina-a-poskocila-do-cela-20181009.html

 



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
web FC Fryšták: Začátek byl vyrovnaný, na konci poločasu se nám podařilo vsítit dvě branky. Ve druhém poločasu jsme kontrolovali hru a přidali další branky.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Jiři Pavlica, hráč: Bohužel poslední zápasy nám komplikuje základní sestavu zranění a nemocnost... Už jsme nehráli v kompletní sestavě, ani nepamatuji. Na to se ale vymlouvat nemůžeme. Prvních třicet min byl zápas celkem vyrovnaný. Pak jsme dostali dva rychlé góly. Druhý poločas si domácí už pohlídali a zaslouženě vyhráli. Bohužel jsme v průběhu zápasu, z důvodu zranění, přišli o další hráče. Myslím si, že pan rozhodčí Toman nemůže mít čisté svědomí...



Sestavy


FC Fryšták
A. Sychra [-] - T. Holý [-] (77. O. Lahola [-] ) , L. Skalička [-] , P. Bednařík [-] , B. Krajča [-] - P. Petráš [-] (65. M. Holomek [-] ) , J. Hřebačka [-] , T. Chudý [-] (71. M. Okonkwo [-] ) , D. Sklenář [-] , O. Kučera [-] - M. Vavruša [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - P. Darebníček [-] , Z. Sadil [-] , P. Šimčík [-] (28. T. Hasilík [-] ) , R. Ponížil [-] (82. J. Čačala [-] ) , M. Kužel [-] , R. Pálka [-] , D. Mrázek [-] , J. Krajcar [-] , S. Zámorský [-] , J. Pavlica [-] (66. M. Urbánek [-] )

ŽK: 44. D. Sklenář - 5. J. Krajcar , 44. R. Ponížil .
Hráči zápasu: M. Vavruša , O. Kučera - Z. Sadil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - KŘENEK Petr (N), ŠVAJDA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Svozil
Tip experta: výhra domácích

Fryšták v domácím prostředí Slavkov p/H přehraje

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lídr soutěže vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku