Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize kosteleckého Moravanu dostoupila vrcholu a využily toho Příluky


Branky


16

Do Kostelce u Holešova zavítali v sobotu odpoledne fotbalisté z Příluk a čekal je zde velmi důležitý souboj de facto o šest bodů, neboť oba celky jsou zatím v přímém ohrožení sestupu. Forma domácích je navíc v závěru podzimu mizerná a toho chtěli hosté náležitě využít. Začátek utkání patřil hráčům z Příluk, kteří první půli vyhráli o jednu branku. Ve druhém dějství hosté na hřišti dominovali a přidali další tři trefy. Domácí vsítili čestný úspěch až v samotném závěru a podzim zakončili krutou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

"Důležité utkání v Kostelci jsme nakonec zvládli na jedničku. Dali jsme gól, kdy nádherně kopnul roh náš Dvořáček a Lukáš Janků hlavou nekompromisně zakončil - 0:1. Mohli jsme přidat další, ale domácí vykopávali naši střelu z brankové čáry a střela osamoceného Juliny šla těsně vedle. V druhém poločase jsme domácí do šancí nepouštěli, hra se sice přelévala ze strany na stranu, nakonec to bylo vše o druhém gólu, který po střele Nesvadby v 63. min. propadnul domácímu brankáři mezi rukama do brány. Vystřídali jsme čerstvé síly, do hry se dostal Frolek, který se odměnil v 80. min. po pěkném brejku gólem na 0:3. Za čtyři minuty jsme dali aktivně hrajícím Adamíkem na 0:4 a zápas se dohrával. Gól domácích v posl. minutě již nic neřešil. V Kostelci nevyhráváme často a jsme za toto vítězství více jak rádi", hodnotí spokojeně zápas v Kostelci u Holešova funkcionáři FK Příluky. 

Hosté přidali další tři branky

Kostelec u Holešova nezvládl duel s Příluky. „Věděli jsme, že je to jedno z nejdůležitějších utkání sezony a nastoupili jsme až na gólmana v plné sestavě. V prvním poločase jsme měli více ze hry, domácí ale kontrovali dvěma nebezpečnými brejky, které zneškodnil náš brankář z béčka Karal a podržel nás v důležitých momentech hry,“ uvedl sekretář Příluk Jaroslav Brabec. Hosty poslal do vedené Janků, který se hlavou trefil po rohu Dvořáčka. „Mohli jsme přidat další branky, ale domácí vykopávali naši střelu z brankové čáry a střela osamoceného Juliny šla těsně vedle,“ hlásil Brabec. „Ve druhém poločase jsme domácí do šancí nepouštěli, hra se sice přelévala ze strany na stranu, nakonec to bylo vše o druhém gólu, který po střele Nesvadby propadl domácímu brankáři mezi rukama do brány,“ popsal klíčový moment hostující činovník. Příluky vystřídaly, do hry se dostal Frolek, který se odměnil v 80. minutě po brejku gólem na 3:0. Za čtyři minuty dali hosté aktivně hrajícím Adamíkem čtvrtý gól a zápas se dohrával. Branka domácích v poslední minutě již nic neřešila. „V Kostelci nevyhráváme často a jsme za toto vítězství moc rádi,“ dodal Brabec.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-valasska-polanka-klopytla-v-prlove-pulmistry-jsou-i-frystak-a-nedakonice-20181106.html



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč:

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Věděli jsme, že je to jedno z nejdůležitějších utkání sezóny a nastoupili jsme (kromě gólmana) v plné sestavě. V prvním poločase jsme měli více ze hry, domácí ale kontrovali dvěma nebezpečnými brejky, které zneškodnil nás brankář z B týmu Karal a podržel nás v důležitých momentech hry.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - P. Plhal [-] (37. M. Nevřala [-] ) , L. Odložilík [-] (70. D. Valoušek [-] ) , M. Darebník [-] , S. Pelikán [-] , L. Kovalda [-] (79. J. Hradil [-] ) , D. Marek [-] , R. Přikryl [-] , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-] , M. Hradil [-]

FK Příluky
T. Karal [-] - M. Prokop [-] , D. Dvořáček [-] (66. D. Frolek [-] ) , L. Adamík [-] , J. Kotík [-] (80. D. Zedníček [-] ) , Z. Julina [-] , T. Humpál [-] , L. Janků [-] (84. . Plata [-] ) , Z. Vlček [-] , J. Nesvadba [-] , P. Čelůstka [-]

Hráči zápasu: S. Pelikán - L. Adamík , J. Nesvadba .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: MĚŠŤÁNEK Bronislav - FRIDRICH Denis, PETLACH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:11
Petr Koseček

Expert: Jiří Kotalík
Tip experta: výhra domácích

Moravan v důležitém utkání Příluky zdolá

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:28

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku