Březová doma nestačila na Dobroslavice


Branky


21

První poločas skončil nerozhodně. Ve druhém daly Dobroslavice dva góly a připsaly si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Do zápasu vstoupili domácí aktivně,když vyslal Chromečka v první minutě mezi obránce Vovese, který z úhlu mířil pouze do tyče. Soupeř poté začal hrozit především díky nakopávaným míčům do stran. Domácí hrozili mnoha střelami, které buď mířily vedle nebo je s přehledem likvidoval náš brankář Jaskula. Domácí měli největší šanci poločasu, když nebyl Martin Šuhajík schopný trefit centrovaný míč z voleje do plně odkryté brány.  V další naší šanci se objevil dobroslavický Chromečka, když na velkém vápně obral bránícího hráče o míč a z bezprostřední blízkosti zkoušel prostřelit brankáři Hromadovi míč mezi nohami, ten ovšem včas reagoval a nohou srazil střelu na roh. Po pár minutách si pěkně narazil míč Stupka s Chromečkou, ale brankář střelu opět vytěsnil na roh. Po následovném rohu se do největší šance poločasu dostal Krejčí, když nebyl schopen odražený míč z bezprostřední blízkosti umístit do brány, jeho střela pouze zazvonila přes celý opavský okres o tyč. Březová odpověděla průnikem Martina Šuhajíka, kterého vylapal Jaksula, a nebezpečnou střelou kapitána Šustka. Ve 39.minutě se hosté ujali vedení, když po autovém vhazování hrudí sklepl míč Bochňák Vovesovi a ten míč z hranice velkého vápna vystřelil po bráně - střela nebyla silná, ale tečovaná a tak si ji nešťastně domácí brankář Hormada srazil za záda - 0:1. Domácí ještě do konce poločasu vyvinuli tlak a odměnou jim byla vyrovnávací branka, když se po nešťastné teči našeho bránícího hráče míč dostal k Novákovi, ten v samostatném nájezdu nezaváhal a míč poslal pod Jaskulou - 1:1. Do kabin odcházely oba celky za nerozhodného stavu.

Dobroslavice daly dvě branky a získaly tři body

Druhé dějství pokračovalo ve stejně rychlém tempu. Obě mužstva chtěla zvrátit vítězství na svou stranu a důkazem bylo mnoho šancí na obou stranách. Hru nervů načali domácí, když se do stoprocentní šance dostal domácí Řehulka, jeho střelu ale zázračně na čáře zlikvidoval výborně chytající Jaskula. O několik minut později přišla první velká šance hostů, když Voves vyslal mezi obránce Chromečku a ten v jasné tutovce zklamal - výborným zákrokem se blýskl domácí Hromada. Domácí mohlí jít poté znovu do vedení, když se Martin Šuhajík dostal na úroveň penaltové puntíku a mířil do takřka odkryté brány -  brankář Jaskula byl ovšem rezolutně proti a tygřím skokem vytěsnil míč na tyč. Zákroky Jaskuly se staly zcela klíčovými pro celkový vývoj utkání.  Chromečka se u spoluhráčů vykoupil v 67.minutě, když si ve velkém vápně dvakrát narazil míč se střídajícím Tůmou a tváří v tvář přehodil míč přes brankáře Hromadu - 1:2. Domácí poté vsadili všechny karty na útok, ale už si nevytvořili žádnou vážnější šanci. Brankáře ohrozily pouze střely Šustka a Ivo Lyčky. Pro Dobroslavice naopak vznikal prostor pro nebezpečné protiútoky. Žádný z nich ovšem neskončil brankou,která by znamenala jistý zisk 3 bodů. V 85. minutě byl domácím vyloučen podruhé žluté kartě Lodňánek a přesilovku využily Dobroslavice hned v 86.minutě, když míč do vápna centroval z půlky kapitán Vujtík, domácí obránci míč odvrátili pouze za hranici velkého vápna, kde se k životnímu kopu z voleje odhodlal Kubesa, míč trefil fantasticky a střela letěla bezesporu do Hromadovy brány, ale novic Bochňák si chtěl urvat slávu pro sebe a míč ještě stihl hlavou přizvednout a poslat za záda domácího brankáře - 1:3. Tuto skutečnost ovšem Kubesa vůbec nepostřehl a jako první hráč v historii Okresního přeboru, který nahrál na branku, si sundal dres a běžel se radovat se spoluhráči. Utkání poté již hosté v klidu dohráli a radovali se z cenných třech bodů!

 

zdroj: Dobroslavice - web



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): V zápase bylo docela dost šancí. Nám se ale bohužel moc nevedlo, a soupeř dal o dvě branky víc než my a vyhrál. Druhý zápas po sobě červená karta, to už je k zamyšlení.

TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Celý tým si zaslouží za odvedený výkon velkou pochvalu. Brankář Jaskula svůj tým podržel jak se sluší a patří, obrana si ve spolupráci se zálohou poradila s nepříjemnými útočníky soupeře a kus černé práce odvedl na hrotu náš útočník Gřunděl, který svedl mnoho hlavičkových soubojů, z nichž drtivou většinu vyhrál. Nesmíme opomenout ani náš realizační tým v čele s trenéry Knoppem a Dundrem, který měl opět šťastnou ruku při střídání a díky své taktické vyspělosti také přispěli svým dílem k zisku bodů. Jedinou kaňkou zápasu byla zranění,která skolila naše dva hráče. Tomáš Voves si způsobil díky špatnému došlápnutí menší výron v kotníku, ale jeho absence by se neměla protáhnout na více než jedno utkání a Tomáš Boček musel střídat kvůli zlomené kosti pod malíčkem. Oboum naším hráčům přejeme brzké uzdravení



Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - VÁCHA Miloslav, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2021 00:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím Březové, že dokonale využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Březová hrála dobrý fotbal a se svými zkušenostmi nad Dobroslavicemi vyhrají