Blatec si vyšlápl na favorita


Branky


2

V prvním domácím utkání nové sezóny přivítali  Blatečtí jednoho z největších favoritů celé soutěže, tým FC SIGMA HODOLANY. Hostující celek přivedl před sezónou do svých řad několik nových tváří (Urbánek - Dubicko, Hamy - Hněvotín, Alka - Slavonín, Fiala - Rýmařov, Dušek - Babice), což hned v úvodním kole pocítila Dlouhá Loučka, která si z Hodolan odvezla potupný debakl 11:2. Domácí hráči se představili v Babicích. Za celých 90 minut však diváci branku neviděli, a o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch byli blatečtí hráči úspěšnější a do tabulky si tak připsali první dva body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání v domácím dresu již také zasáhla čerstvá akvizice - Marek Folprecht, který se ujal zahrávání takřka všech standardních situací.

 

První branku měl na svých kopačkách sotva po deseti minutách hry domácí Ševčík. Svůj pokus však z hranice šestnáctky mezi tři tyče vměstnat nedokázal. Domácí to však dlouho mrzet nemuselo. Ve 23. minutě se do vápna neohroženě vydal Jiří Hes. Míč po sérií odrazů doputoval opět k elitnímu střelci a ten rozjásal zaplněnou západní tribunu - 1:0. Za čtyři minuty bylo pro domácí ještě veseleji. Folprechtovu precizně zahranou standartku zužitkoval dorážející Vlček - 2:0. Nebývalou produktivitu Blateckých završil následně ještě Taichman, který se zavěsil do vzduchu a jeho hlavička zapadla přesně k tyči - 3:0.

 

Hodolanští se dokázali ze svého špatného snu probudit až ve 37.minutě, kdy Fiala krásně uvolnil Kacmarczyka a ten snižil - 3:1. O své dvougólové vedení mohl Blatec přijít krátce před pauzou, ale brankář Čechák při šanci Hodolan svůj tým podržel. Po prvním poločase pak zaslouženě domácí borce vyprovázel při odchodu do šaten potlesk spokojených blateckých diváků. Druhá půle již tak bohatá na branky jako ta první nebyla. Obrana Blatce v čele s kapitánem Zaorálkem pracovala spolehlivě a do vyložených šancí svého soupeře takřka nepouštěla. Když po hodině hry přidal čtvrtou branku domácích Ševčík, bylo o vítězi rozhodnuto.

 

Blatec možná trochu překvapivě, ale naprosto zaslouženě vítězí a do tabulky si tak připisuje velice cenné tři body.

 

AUTOR: Radek Tihlář



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kratochvíl Jiří - KOVÁČ Jaroslav, LÁTAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 8. 2018 11:52
Fanoušek, Zpravodaj, Fotograf - TJ Blatec | Olomoucký | Olomouc
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Příkazy 20 80:19 55
2 FK Autodemont Horka 20 54:22 46
3 TJ Štěpánov u Olomouce 20 56:35 42
4 Sokol Drahanovice 20 77:51 37
5 FK Přáslavice 20 51:38 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Miroslav Bartl 34
2 Pavel Smékal 34
3 Michal Večeřa 23
4 Dušan Hlaváč 19
5 Jiří Hes 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 68 57,1% 0
2 Jiří Klik 29 60,4% 0
3 Radek Hruška 22 55,0% 0
4 Jaromír Bělunek 11 68,8% 0
5 Venca Likeš 10 41,7% 0
Zobrazit celou tabulku