Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losinský masakr motorovým Karlem


Branky


4. T. Karl , 25. T. Karl , 35. T. Karl , 37. O. Tic , 39. V. Šlais , 63. D. Kubalík , 64. T. Hrach , 78. J. Hrach - 10. L. Pondělík
0

Tak to byl nářez! Rezerva Losiné rozstřílela Sokol Záluží v poměru 8:1. Zaskvěl se především autor prvních tří branek domácích Tomáš Karl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo se vydal v neděli 3. května na fotbal do Losiné, mohl si mnou ruce. K vidění byla ofenzivní smršť domácích, která neměla konce. Vše začalo již ve 4. minutě. Mladý indián Dominik Kubalík posunul míč na Tomáše Karla, jehož první pokus brankář Fryč ještě kryl, s dorážkou už nemohl dělat nic. Je nutné říci, že hosté nehráli zas tak špatně. Na vedoucí gól odpověděli v 10. minutě, když záložník Lukáš Pondělík vystihl nepovedenou malou domů domácích a minela obrany nemohla skončit jinak než vyrovnáním. Od této chvíle však skórovali už jen domácí. Ve 25. minutě se opět trefil Tomáš Karl, a to náramně, přímo z rohového kopu. Následovala šance aktivního Kubalíka, ale ujala se až střela Tomáše Karla z 35. minuty. O dvě minuty později přišel přímý kop domácích z 25 metrů, rozehrání se chopil novic Ondřej Tic, a jeho krásná střela se zastavila až v síti. Ve 39. minutě přišel další přímý kop téměř ze stejného místa a exekuce se tentokrát ujal Vlastimil Šlais, a opět úspěšně. Do šaten se tak šlo za hrozivého stavu 5:1.

 

Do druhé půle nastoupilo Záluží s novým brankářem. Václav Schanberger nahradil nešťastníka Fryče a jeho místo v obraně zaujal Zdeněk Vacek. A změna se vyplatila, neboť na Schanbergerovi si vylámal zuby jak Fremr, Tic, tak později i Karl. Povedené zákroky jako by dodaly hostujícím odvahu a i oni měli šance. V tomto utkání jim však nebylo přáno a střely jen těsně míjely brankovou konstrukci. Šestá branka padla v 63. minutě, když Ticovu střelu dorazil do odkryté brány Dominik Kubalík. O další minutu později přišel další gól. Sólový únik zakončil přesně Tomáš Hrach. Definitivně poslední trefu přidal Josef Hrach, který využil prudký centr Radomila Mádra. Poslední šanci utkání si vypracovali hosté, ale samostatný únik pohotově chytil brankář Gubiš. Konec a 8:1. Fanoušci mohli jít domů spokojení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl, sekretář Losiné: "Zajímavý a brankově bohatý zápas. Výsledek sice naznačuje jednoznačnou záležitost pro domácí, ale hosté chvílemi zle zatápěli domácí obraně."

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník, záložník Záluží: "Soupeř co vystřelil, tak skončilo gólem. Zápas byl vyrovnaný, ale jak říkám, všechno jim tam spadlo."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Mádr [-] , J. Albl [-] , M. Lepší [-] (46. O. Fremr [-] ) , M. Tomrdle [-] - D. Kubalík [-] , R. Mádr [-] , V. Šlais [-] , J. Hrach [-] - T. Karl [-] (62. T. Hrach [-] ) , O. Tic [-]

TJ Sokol Záluží
T. Fryč [-] (46. Z. Vacek [-] ) - L. Třeštík [-] , P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-] - J. Povolný [-] , V. Zahoř [-] , L. Pondělík [-] , P. Motyčák [-] - P. Braun [-] , J. Urbánek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.