Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři góly v síti Merklína, Losiná vyhrála


Branky


0

Obě rezervy se před utkáním pohybovaly v srdci čtrnáctičlenné tabulky, a tak se dal očekávat zajímavý a vyrovnaný průběh. Konečný výsledek 0:4 tomu však nenapovídá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 7. minutě po pravé straně unikl Tomáš Karl, který v pokutovém území našel ještě lépe postaveného Tomáše Hracha a bylo to 1:0. Následující minuty již patřily Merklínu, v jehož sestavě nastoupil i mladík Polívka. Na střídačce domácích na svou šanci čekali i další dorostenci, jmenovitě David Regner, syn kapitána Zdeňka Regnera, a Václav Hodan, ročník 1999, který poprvé zasáhl do zápasu mužů. Sokol byl po celou první půli lepším týmem, ale všechny šance zlikvidoval skvělý Gubiš a jednou mu pomohlo i břevno. Kromě skvělého Gubiše na tom, že byl stav 1:0 měl zásluhu i poctivě se vracející Josef Hrach.

 

 

Ihned po změně stran měl pojišťující gól na kopačce Tomáš Karl, kterému nádherně nahrál Filip Mádr. Zkušený kanonýr však placírkou minul Špirkovu branku, čehož ihned využil škodolibý hlasatel. Ve 49. minutě mohl Karl složit reparát, ale tvrdá střela v síti také neskončila. Přesto to byla Losiná, která vstřelila další branky. Nejprve Vlastimil Šlais, který zdařilým lobem přehodil brankáře Merklína, a v závěru dvěma přesnými zásahy pečetil výhru Losiné Libor Šindelář.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha, předseda Merklína: "Nemastné, neslané utkání ze strany domácích. K vidění bylo málo šancí, Losiná byla efektivnější."

TJ Sokol Losiná B
František Karl, sekretář Losiné: "Zápas sousedů ze středu tabulky neměl jasného favorita. V první půlce byli domácí útočnějším mužstvem, bohužel jednak zapomněli na rychlé kontry Losiné a ani se jim nepodařilo překonat zhuštěnou hostující obranu v čele s výtečným Gubišem. Po druhém gólu Šlaise domácí ztratili zbytky naděje na obrat a protrpěli se až k závěrečnému hvizdu."



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - S. Žižka [-] (60. D. Regner [-] ) , A. Kozák [-] , J. Brejcha [-] , J. Žižka [-] - O. Polívka [-] (65. B. Majdúch [-] ) , T. Bešta [-] , T. Hraběta [-] , D. Tesárek [-] (60. Z. Regner [-] ) - D. Marek [-] , Š. Říha [-] (65. V. Hodan [-] )

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - L. Šindelář [-] , J. Hrach [-] , J. Albl [-] , T. Mádr [-] - T. Hrach [-] (46. F. Mádr [-] ) , V. Šlais [-] , L. Jánský [-] (56. D. Matulka [-] ) , R. Mádr [-] - T. Karl [-] , T. Albl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.