Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná si zastřílela v Lužanech!


0

Na hřiště trápících se Lužan přijela rozjetá Losiná a opravdu se bylo na co koukat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužanům se zatím nedaří. Stále se trápí na poslední příčce a právě domácí utkání by měli být těmi, ve kterých urvou body i proti silnějším soupeřům. Bohužel pro ně, v tomto utkání jim to hostující borci z Losiné ani zdaleka nepovolili!

 

Losiná vstoupila do utkání velice aktivně. Již ve 4. minutě se prosadil po centru z pravé strany hlavou hostující Martin Veleman. O tři minuty později přišla další podobná akce, tentokrát ale nevyužítá. To ovšem hosty nemuselo vůbec mrzet. V 11. minutě zahrával Libor Šindelář rohový kop a podařilo se mu najít přesně placírku Václava Hajšmana, který zvýšil náskok Losiné na 2:0! O pouhé dvě minuty později přišla akce z levé strany. Radek Veleman dostal přihrávku od svého bratra Martina a dostal se do samostatného uníku. Střelou podél brankáře tak zvýšil na 3:0. Poté se do šance dostali konečně i domácí, jejich akce ale skončila nepřesnou přihrávkou.  Ve 32. minutě vyústil závar na značce pokutového kopu v souboj mezi domácím brankářem a Václavem Hajšmanem, který prokázal perfektní orientaci a našel Radka Velemana. Ten měl jednoduchou úlohu a přidal tak další branku Losiné. Ve 38. minutě chyboval hostující Tančouz a po centru do šestnáctky se konečně prosadili také domácí! Přesná hlavička Pavla Pecháčka znamenala korekci skóre na 1:4. Odpověď hostů na sebe ale nenechala dlouho čekat. Ve 40. minutě se prosadil Václav Hajšman poté, co si svou šikovností vypracoval dobrou střeleckou pozici a přesnou střelou k levé tyči překonal brankáře domácích.

 

Druhý poločas byl gólově podle očekávání podstatně chudší. Jediná branka hostí padla v 50. minutě, kdy se po dalším z rohů Losiné prosadil Libor Šindelář. Jako odpověď se ukázal gól domácích z 65. minuty, který znamenal snížení na 2:6. Prosadil se Luboš Janeček. Ve finále to ale na konečném výsledku vůbec nic nezměnilo a hostující Losiná si tak po precizním výkonu odváží zasloužené 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná
František Karl: Utkání v Lužanech jsme se dost obávali, zvláště po té, co v minulém kole Lužany potrápili vedoucí Žinkovy. Pro všechny pak bylo nepochopitelné, že ve třinácté minutě Losiná vedla 3 : 0 a nekompromisně vykročila pro 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
M. Toma [-] - J. Hřebec [-] , M. Hořký [-] , M. Dietl [-] , A. Hajžman [-] - L. Janeček [-] , S. Tisot [-] , P. Plocar [-] , J. Pecl [-] - M. Havránek [-] , P. Pecháček [-]

TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - K. Voráček [-] , J. Šlais [-] (62. V. Brejcha [-] ) , Z. Svoboda [-] , R. Veleman [-] - J. Votípka [-] , L. Šindelář [-] , M. Veleman [-] , V. Hajšman [-] - P. Tančouz [-] (75. T. Karl [-] ) , P. Novotný [-] (82. T. Kubalík [-] )

Počet diváků: 72.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.