4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel o třetí místo vyzněl lépe pro Losinou!


Branky


0

Nejzajímavější utkání 19. kola přinesl střet Losiné a Nepomuku B. Souboj vyrovnaných týmů přinasl překvapivě jednoznačný výsledek, když domácí Losiná ovládla utkání v poměru 4:0!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nabralo od samého začátku skvělé tempo. Již v 5. minutě měli hostující Nepomuk příležitost z přímého kopu, střela však zamířila vedle branky domácích. Jak už to tak bývá, po neproměné příležitosti přišel trest na druhé straně. V 8. minutě přihrál Jakub Jeřábek svému spoluhráči Zdeňkovi Svobodovi, který lehce přiťuknul útočníkovi Pavlu Tančouzovi. Ten se neomylně trefil a poslal tak domácí do jednobrankového vedení. Posléze následovali další dvě zajímavé akce domácích, ani jedna z nich ale branku nepřinesla. Nepomučtí pak měli další příležitost přímého kopu, následná hlavička ale zamířila mimo. V následujících minutách se hraje fotbal nahoru dolů, do dvou šancí se dostává domácí Jeřábek, hosté naopak hrozí z rychlých brejků. Ve 30. minutě se blýskl domácí brankář Jan Větrovský, který byl nejprve úspěšný v souboji jeden na jednoho proti útočníkovi soupeře a poté bezpečně chytil střelu ze střední vzdálenosti. Posledních 15 minut prvního poločasu se hraje stále aktivně a oba týmy si vytváří zajímavé střelecké pozice. Zásadní okamžik však přichází až ve 45. minutě, kdy se po faulu na jednoho z domácích ujímá exekuce přímého kopu vystřídavší Vojtěch Topinka. Jeho nákop ku překvapení všech končí v síti a domácí tak odchází do šaten z výhodou dvoubrankového vedení.

 

Minutu po začátku druhého poločasu se opět domácí dostávají k zajímavé příležitosti, když střela Martina Velemana z přímého kopu končí těsně mimo. Následné minuty jsou ale v režii Nepomuku. Bohužel pro hosty se ale neujali dva rohové kopy ani následné střely. Největší šancí je poté roh v 59. minutě po němž končí hlavička jednoho z hostujících utočníků na břevně branky Větrovského. Přestože si Nepomuk vytvořil velký tlak, slavit další vstřelenou branku mohli nakonec opět domácí. Dalibor Zeman si v 65. minutě uzmul míč pro sebe, obelstil dva hráče soupeře a přesnou střelou kolem brankáře zvýšil na 3:0 pro Losinou. Další direkt do řad hostů přichází o pouhou minutu později poté, co Radek Veleman získá míč po rozehrávce ve středovém kruhu, prochází skrz statickou obranu a střílí další branku domácích. Následující minuty mají navrch domácí a hosty takřka k ničemu nepouští. Utkání se v poklidu dohrává a domácí tak slaví vítězství 4:0.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - K. Voráček [-] , J. Šlais [-] , Z. Svoboda [-] , R. Veleman [-] - D. Zeman [-] (65. J. Albl [-] ) , M. Veleman [-] , L. Šindelář [-] , J. Jeřábek [-] - P. Tančouz [-] (39. V. Topinka [-] ) , P. Novotný [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - V. Janoch [-] , M. Březák [-] , V. Březák [-] , M. Vokurka [-] - M. Viktora [-] , V. Švec [-] , P. Váňa [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] - F. Mareš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.