0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 15:00

2.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Čížek zařídíl vítězství Tachova


Branky


31

Úvodní zápas v Dobříší nevyšel, a tak mohli svěřenci Stanislava Purkarta získat první body doma s Tachovem. Ten bral alespoň bod po remíze s Čížovou a po tomto utkání má na svém kontě hned čtyři, neboť nasadit do druhé půle dvougólového Lukáše Čížka byl skvělý tah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Od úvodního hvizdu byli hosté aktivnější a měli mírnou převahu. První jejich šancí byl závar po rohovém kopu, který ale domácí přečkali. Stejně tak střelu Knakala, který mířil nad odkrytou branku. I Mariánské Lázně se dostaly do šance, konkrétně to byl Lattisch, který postupoval z levé strany k vápnu a pálil o kousek nad. Krátce před koncem první půle skončil centr na zadní tyč u Pěčka, ale ani tento domácí hráč netrefil míč tam, kam chtěl.

Trenér měl při střídání šťastnou ruku

Ve druhém dějství z jeho počátku držel míč Tachov, ale do šancí se dostávali domácí. Lattisch trefil z malého vápna břevno a v další příležitosti mířil Braun na úrovni malého vápna pouze do Houdka. Klíčovým okamžikem bylo střídání Čížka, který nahradil o poločas Skopového. V 61. min. obdržel centr do vápna právě Čížek a hlavou otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Nedáš - dostaneš. Domácí nastřelili tyč a udeřilo znovu na druhé straně. Po centru ze strany to byl opět Čížek, který se trefil podruhé v zápase a stanovil konečné skóre - 0:2. Poslední dvacetiminutovka toho příliš nenabídla a Tachov si došel pro plný počet bodů s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "Od začátku byl Tachov fotbalovější a vytvořil si mírnou převahu. My jsme stejně jako soupeř měli dvě šance, které jsme ale nevyužili. Ve druhé půli byl Tachov na míči, ale my se dostávali do šancí, ale zase bez gólu. Krátce po hodině hry jsme zaspali a soupeř po hezké akci šel do vedení. Pak jsme tam měli tyč a soupeř přidal druhou branku. Poté byly k vidění občasné nervózní zákroky a zápas se už jen dohrával."

FK Tachov
Jan Matas, hráč: "Jsem spokojený s předvedenou hrou. Výsledek beru, ale myslím si, že mohl být pro nás příznivější, jelikož jsme měli velké množství šancí, které jsme měli proměnit. Již první poločas jsme měli dát gól a dojít si pro výhru klidněji. Bohužel se tak nestalo a samozřejmě i Mariánské Lázně si také vytvořily pár šancí, daly břevno a tyčku. Tyto jejich šance byly zapříčiněné tím, že jsme hráli vysoko vpředu. Jsem rád, že jsme nakonec zápas zvládli."



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
O. Jacko-Lysák [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , T. Denk [-] , F. Nedbalý [-] (80. T. Šilhán [-] ) , J. Lattisch [-] (83. O. Parák [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] (87. M. Stehlík [-] ) , D. Pěček [-] (76. K. Maule [-] ) , Z. Štěpán [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , J. Blažek [-] , R. Skopový [-] (87. J. Burda [-] ) , D. Kůžel [-] (89. L. Tušl [-] ) , M. Skopový [-] (46. L. Čížek [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , J. Matas [-]

ŽK: 48. M. Drahorád - 83. D. Kůžel .
Hráči zápasu: J. Lattisch - L. Čížek .
Počet diváků: 394. Rozhodčí: Talpáš Petr - ŠMAT David, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Sklenka
Tip experta: remíza

Důrazný a bojovný domácí tým nedá největšímu favoritovi divize nic zadarmo, proto tipuji remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tachov bude chtít odčinit ztrátu bodů z prvního kola a odveze si z promenády tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů