Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dobrovice se po ztrátě náskoku nesložila a bere tři body


Branky


20

 

Utkání v Jirnech bylo napínavé až do konce, Picava ale zvítězila a je jedním ze čtyř týmů, které i po druhém kole sezóny mají plný bodový zisk. Díky skóre 6:2 je navíc na samém čele ČFL!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirny nevstupovaly do utkání v nejlepším rozpoložení, protože v prvním kole prohrály na hřišti nováčka soutěže z Karlových Varů. A již v 15. minutě jim přidělal vrásky Tomáš Osvald, když se krásně trefil z přímého kopu a poslal dobrovicke do vedení. A i v dalším zhoršení psychické pohody domácích měl prsty vzrůstem nevelký dobrovický záložník. To když ve 20. minutě rozehrál míč od rohového praporku přesně na Josefa Petličku, který dobrovickým zařídil dvoubrankové vedení. Domácí se pokoušeli ve zbytku poločasu s výsledkem něco udělat, ale vůbec se jim nedařilo dostat do zakončení. První půli tak možná trochu překvapivě vyhrála Dobrovice 2:0.

 

 

O poločase se domácí trenér pokusil okysličit sestavu hned dvojící střídání, to však dlouho nepřinášelo kýžený efekt. Až v 63. minutě přišel rohový kop, po kterém hlavou snížil Martin Klein na rozdíl jediné branky. A v 74. minutě již bylo vyrovnáno. Sergej Honcharenko se o to postaral přesnou ranou z trestného kopu. Kdo by si ale myslel, že Dobrovice složí zbraně a bude se soustředit na bránění remízy, byl by na omylu. Naopak, Dobrovičtí v posledn pětiminutovce utkání dokázali ještě dvakrát udeřit. Nejprve se v 86. minutě střelou z vápna po průnikové přihrávce znovu trefil  Osvald, a o tři minuty později z brejku zakončil po kličce obránci přesnou přízemní střelou k tyči náhradník Sodoma. Dobrovičtí tak dokázali i ve druhém ligovém utkání sezony zvítězit a v tabulce je hřeje plný počet bodů. Již ve středu 22. srpna hrají potom vložené utkání 16. kola v Karlových Varech, kde se utkají s tamní Slavií. Nováček zatím získal pět bodů ze šesti možných, Dobrovičtí ale budou chtít získat tři body a udržet si tak letošní stoprocentní bodovou úspěšnost.

 

Zdroj: fkdobrovice.cz

 



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - P. Jeníček [-] , D. Tokar [-] (69. R. Skuhravý [-] ) , M. Parys [-] , M. Klein [-] - J. Andrle [-] (46. T. Borek [-] ) , S. Honcharenko [-] (86. J. Kočí [-] ) , M. Stockner [-] , M. Held [-] (46. T. Holík [-] ) , D. Zoubek [-] - R. Stöckner [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Volf [-] (73. M. Petrlák [-] ) , T. Osvald [-] (87. J. Sodoma [-] ) , J. Novák [-] , J. Krystan [-] (76. D. Miškovský [-] ) , R. Žaloudek [-] , J. Petlička [-] (66. A. Fotr [-] ) , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , P. Bernát [-] (91. P. Malý [-] )

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Plzák Daniel - ŠIMEČEK Libor, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích