5:1
(3:1)
35. V. Ondřejka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín opět prohrál, tentokrát i s debaklem


Branky


15. A. Varadi (p.) , 21. T. Gomola , 26. T. Gomola , 75. A. Varadi , 86. J. Hruška - 35. V. Ondřejka (p.)
16

Valcíři naplnili roli papírového favorita proti předposlednímu Hulínu po okraj. V 8. kola MSFL jej rozstříleli po dvou gólech Varadiho a Gomoly a jedné trefě Hrušky 5:1! Do utkání jsme vlétli a do 26. minuty vedli 3:0, pak jsme si sice vybrali slabší chvilku, ke zdramatizování utkání to ale nevedlo. V druhé půli jsme pak dokonali jasné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 tentokrát trenér Žižka sestavu oproti vítěznému utkání ve Valašském Meziříčí trochu pozměnil. Do základu poslal Honzu Ciesaríka a Tomasze Gomolu, který se mu odměnil dvěma góly, ale k tomu se samozřejmě dostaneme. V bráně dostal podruhé v řadě šanci Filip Mucha. Práce však v první půlhodině příliš neměl, v podstatě žádnou. Valcíři byli od úvodu utkání dominantní, vždyť už v prvních vteřinách nás mohl dostat do vedení Gomola. Míč však poslal pouze do náruče gólmana. Aktivitu proměnil ve vedoucí branku v 15. minutě Adam Varadi. Po faulu na něj byla nařízen pokutový kop a sám faulovaný nedal brankáři šanci.

Prsty měl útočník Lipiny i ve druhém gólu. To totiž obral ve 22. minutě obranu soupeře o míč a poslal sám na bránu Tomasze Gomolu. Te se už tentokrát nemýlil. Slavit pak mohl ještě o čtyři minuty později, když se hlavou prosadil z rohového kopu. V této chvíli byl Hlučín "na ručník", nicméně bílomodří si situaci ztížili. V 35. minutě se totiž kopala penalta i na druhé straně a Václav Ondřejkavykřesal Hulínu naději. Definitivně do zápasu se mohli hosté vrátit v závěru poločasu, Oulehlu však skvěle vychytal Mucha.

 

Žádné drama Lipina ve druhém dějství nepřipustila. V 53. minutě byl blízko hattricku Gomola, jeho hlavička však tentokrát do černého nemířila. Poté si sice pár minut diváci ve Stovkách zajímavostí neužili, závěr jim to však vynahradil. Nejprve museli v 72. minutě trnout při možnosti Šroma, jeho zakončení prosvištělo mimo bránu, a pak už si mohli užívat galapředstavení.

Odšpuntoval ho v 75. minutě Hruška, který po individuální akci pálil těsně vedle, pak byl ale hlavní postavou čtvrtého gólu Valcířů. V 85. minutě pomezní signalizoval pomezní ofsajd Varadiho. Ten se však do hry nezapojil, což zmátlo obranu Hulína, která přestala hrát. Toho využil právě Hruška, jež se dostal z druhé vlny k míči a servíroval jej před bránu na skórujícího Adama Varadiho. To soupeře definitivně zlomilo. Následně jsme se dostali do několika dobrý náznaků šanci, vyšla ale až akce z 85. minuty. Bialek vymyslel skvělou přihrávku za obranu na Jana Hrušku a ten si proti Machalickému počínal mazácky.

zdroj: www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku - Místku: S výhrou spokojenost. Akorát tam byla zase pasáž, kdy jsme úplně nesmyslně přestali hrát. Soupeř mohl snížit na 2:3 a zdramatizovat utkání. Jinak ale zasloužené vítězství. Klukům děkuji, že utkání zvládli.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
F. Mucha [-] - D. Bialek [-] , M. Střižík [-] (72. J. Farský [-] ) , P. Literák [-] , M. Švrček [-] - J. Hruška [-] , D. Dendis [-] , J. Ciesarík [-] (62. V. Vokoun [-] ) - A. Varadi [-] , P. Strnad [-] (46. R. Smékal [-] ) , T. Gomola [-]

SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - V. Ondřejka [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Kostka [-] , J. Koláčný [-] , T. Josl [-] , J. Oulehla [-] (84. M. Minář [-] ) , M. Šrom [-] (81. V. Rožek [-] ) , A. Bahounek [-] , M. Tureček [-] (46. T. Pospíšil [-] )

ŽK: 43. D. Dendis - 42. M. Vyskočil , 75. T. Josl , 75. V. Ondřejka , 75. M. Šrom , 84. M. Minář .
Počet diváků: 372. Rozhodčí: Petr Zdeněk - NOVÁČEK Ivo, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hulín se trápí a své trápení prohloubí prohrou ve Frýdku.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích