P. Strnad 6.
A. Varadi 38. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

14.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek po delší době vyhrál


Branky


6. P. Strnad , 38. A. Varadi (p.)
16

Valcíři poslední domácí fotbalové představení zvládli. Hlučín jsme porazili v rámci 14. kola MSFL 2:0 a přerušili tří zápasovou sérii bez bodu. Hlučín si sice vypracoval především v první půli množství šancí, žádnou však nedokázal přeměnit v gól. Lipina se oproti tomu prosadila v úvodní části dvakrát a rozhodla o osudu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po karetním trestu se vrátil do základní sestavy Daniel Bialek, jedinou absencí bylo zranění brankáře Muchy. Z dorostu byl tak povolán Majer. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří hráli prim a dokázali si vypracovat i několik zajímavých náznaků možností. Zchladila je však šestá minuta. Rychlý protiútok přetavil ve vedoucí branku Valcířů Patrik Strnad a prolomil své střelecké trápení.

Hlučín však i nadále pokračoval v aktivní, kombinační hře a dařilo se mu dostávat do šancí. Zastavovaly je však buď ofsajdové pozice, vlastní nepřesnost v zakončení a nebo výborně chytající brankář Mrozek. Za vše můžeme uvést 19. minutu, kdy Mrozek vytáhl střelu zpoza vápna a Štefko následně rozvlnil síť z ofsajdu. Tlak hostů narůstal, Hlučínu však nebylo přáno. Kraut ve 22. minutě z voleje jen těsně minul bránu a soupeř mohl hodně litovat.

V 37. minutě byl totiž nařízen pokutový kop pro Frýdek-Místek, který přetavil ve dvanáctý gól v sezóně Adam Varadi. To už s hosty poměrně zatřáslo. Pomyslný hřebíček mohl zasadit v závěru půle Strnad, ale obrovskou šancí pohrdl.

S pohodlným dvoubrankovým náskokem načali Valcíři druhé dějství velkou šancí Hrušky, který byl u míče dříve než gólman, z velkého úhlu však nastřelil tyč. O chvíli později pak zatřásl s břevnem kapitán Literák. Hlučín už se jen s těží dostával do tlaku jako v první půli. V 74. minutě De Carvalho pohrdl zdramatizování a pálil těsně nad. Ani Valcíři však nesáhli k definitivnímu rozhodnutí, když neproměnili žádný z nadějných brejků.

zdroj: www.mfkfm.cz

 



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku-Místku: Utkání jsme zvládli, myslím, že i herně a bojovně. Soupeř měl v určitých pasážích dobré momenty. Na můj vkus zahrával hodně standardek. Myslím, že jsme si s nimi poradili dobře. Myslím, že jsme ale vyhráli zaslouženě.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
R. Mrozek [-] - M. Švrček [-] , P. Literák [-] , D. Bialek [-] - M. Kutáč [-] (68. V. Vokoun [-] ) , J. Hruška [-] (89. R. Smékal [-] ) , D. Dendis [-] , A. Mrkvička [-] (84. T. Gomola [-] ) , J. Ciesarík [-] - A. Varadi [-] , P. Strnad [-] -

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] - J. Málek [-] (69. A. Fojtík [-] ) , M. Foltyn [-] - T. Dostál [-] (85. K. Jančík [-] ) , D. Kraut [-] , V. Mozol [-] , C. De [-] (77. T. Adamovský [-] ) , K. Hudeczek [-] , R. Štefek [-]

ŽK: 9. P. Literák , 38. P. Strnad , 45. M. Kutáč - 37. J. Mac .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - SILNÝ Zdeněk, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:27
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Frýdek už musí zabrat. Hlučín má výsledky jako na houpačce a tak si myslím, že to domácí zvládnou.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:49
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza