5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Mýto přejelo Olympii


Branky


2. J. Mokrejš , 38. A. Kopřiva , 77. P. Václavek (vl.) , 79. L. Benda , 82. D. Novák - 66. P. Čihák
10

Mýto vedlo po půli o dva góly. Krátonohy snížily, ale závěr patřil opět Mýtu, které dalo hostů tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borci z Vysokého Mýta přivítali na svém hřišti družinu z Krátonoh. Úvod zápasu patřil domácím borcům z Vysokého Mýta, kdy hned ve 2. minutě utekl po levé straně hřiště Novák, který centroval před hostující branku a Mokrejš jeho centrem nepohrdl a z pěti mterů doklepl balon do kasy - 1:0. Druhá branka padla jako přes kopírák, to když tentokrát po pravé straně unikl v 38. minutě Tlapák a jeho střílený centr zametl do kasy Kopřiva - 2:0. Hostům se podařilo snížit v 66. minutě poté co si střelec branky Čihák narazil s Barešem a vnikl do vápna a s přeledem propáli domácího brankáře - 2:1. Do kolen srazil ale hosty třetí branka v 77. minutě, když po autu Fišera odcentroval do pokutového území balon Mokrejš, jehož centr si hlavičkou nešťastně srazil do vlastní branky a přeloboval gólmana Maška Václavek - 3:1. O dvě minuty později se domácí hráči znovu radovali z branky, když se balon dostal k agilnímu Mokrejšovi, který ho poslal z pravé strany do šestnáctky, a tam ho u tyčky doklepl do kasy Benda - 4:1. Poslední branka padla v 82. minutě, když se po levé straně prodrál Tomášek a jeho centr v pohdě doklepl do sítě Novák - 5:1. Domácí už pak v pohodě dokráčeli za třemi body. 



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - D. Novák [-] (86. P. Škeřík [-] ) , P. Tlapák [-] (76. L. Benda [-] ) , J. Mokrejš [-] (83. T. Sedlák [-] ) , M. Fišer [-] , A. Kopřiva [-] (80. R. Fikejz [-] ) , P. Tomášek [-] , V. Valášek [-] , M. Kouřil [-] , M. Hock [-] , L. Trnka [-]

FC Olympia Hradec Králové
J. Mašek [-] - D. Čada [-] , M. Holubec [-] (26. P. Čihák [-] ) , L. Trnka [-] (77. J. Kváš [-] ) , A. Zbudil [-] (46. Z. Pago [-] ) , P. Václavek [-] , D. Ličman [-] (83. J. Štěpánek [-] ) , L. Kraják [-] , J. Kabeláč [-] , D. Bareš [-] , S. Chocholatý [-] (63. J. Jirásek [-] )

ŽK: 40. M. Kouřil - 29. J. Kabeláč , 67. D. Ličman .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Průcha Miroslav - NOVOTNÝ Miroslav, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích