Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko potvrdilo roli favorita


Branky


7

Blansko nastartovala až inkasovaná branka. Na tu zareagovalo hned pěti vstřelenými góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek

V sestavě Blanska nezůstal kámen na kameni. Nový kouč Tomáš Kolouch do základní sestavy poslal jen dva hráče, kteří odehráli v dresu Blanska poslední kolo loňského ročníku.

 

První velkou šanci měli hosté, ale Radim Dalík koncovku vyřešil špatně. V deváté minutě Jiří Huška na malém vápně netrefil centrovaný míč, krátce po něm a po rohovém kopu napálil Radek Mezlík zblízka do dobře postaveného brankáře Tomáše Kříže. Své spoluhráče pak několikrát napodobil Mohamed Traore a hlavička Radka Buchty po krkolomné rybičce těsně minula branku. Dvě minuty před poločasem Traore po střele Dominika Urbančoka sice dorazil míč do sítě, bohužel pro domácí z ofsajdové pozice. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Domácí kanonáda ve druhém poločase

Druhou půli otevřel brankou hostující Jiří Pikl, který obešel Doležala a skóroval do prázdné brány – 0:1. Domácí však zachovali klid a zápas pěti brankami otočili, když se třemi brankami blýskl střídající Radim Dvořák. Všechny jeho branky byly podobné – po křídelní akci skóroval do odkryté branky. O další branky se postarali Bednář se Sedlem. Blansko tak nakonec pohodlně zvítězilo.

 

Blansko v příštím kole hraje Lanžhotě. Humpolec zajíždí ke krajskému derby do Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Tomáš Kolouch (trenér): Zejména první poločas nám ukázal, na čemž ještě musíme pracovat. Nebudu říkat všechno, ale bylo vidět, že je to přechodová fáze do útoku, kterou je potřeba zrychlit a zjednodušit, a finální část, tedy proměňování šancí. Zůstali jsme trpěliví a ještě víc jsme zatlačili. Já jsem věřil, že se musíme prosadit. Po druhém gólu už bylo vidět, že se kluci dostali do pohody.

AFC Humpolec
Ján Kubík (trenér): Blansko má výborný mančaft. My jsme v prvním poločase ztratili spoustu sil, a ve druhém jsme sice šli do vedení, ale pak jsme rychle fyzicky odešli.



Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , D. Šmerda [-] (78. J. Tulaydan [-] ) , R. Mezlík [-] , D. Bednář [-] , O. Paděra [-] , M. Sedlo [-] , J. Šplíchal [-] (46. R. Dvořák [-] ) , M. Traore [-] (78. J. Minx [-] ) , D. Urbančok [-] , R. Buchta [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - M. Pecha [-] , P. Štěpán [-] , T. Kopic [-] (64. Š. Zástěra [-] ) , O. Tomovič [-] , T. Vrátný [-] , D. Maršík [-] , R. Dalík [-] (82. R. Prchal [-] ) , D. Šerý [-] , R. Nermut [-] (87. L. Havel [-] ) , J. Pikl [-]

ŽK: 63. T. Kopic .
Hráči zápasu: D. Šmerda , R. Dvořák - O. Tomovič .
Počet diváků: 318. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - POSPÍŠIL Pavel, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Kasala
Tip experta: výhra domácích

Humpolec je další nováček, o kterém nic nevím, ale Blansko hodně posilovalo, a proto vyhraje.