K. Svoboda 71. (vl.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod veze body z Bystrce


Branky


71. K. Svoboda (vl.) - 9. M. Pleva , 29. M. Veselský
18

Havlíčkův Brod zatím vozí body zvenku. Tentokrát vyhrál na půdě Bystrce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V Bystrci se utkaly týmy ze spodních pater tabulky, které dosud čekaly na tříbodový zisk.

 

V prvním poločase byli aktivnější domácí, drželi míč, ale disciplinovaná obrana hostí jim toho moc nedovolila. Hned první útočná akce hostů skončila brankou. V 9. minutě mezi domácími beky zakombinovali Daniel Fikar s Martinem Plevou a druhý jmenovaný poslal přesnou střelou hosty do vedení - 0:1. Po půl hodině hry nastřelili domácí Pelcovou hlavičkou břevno a z následného brejku se znovu z branky radovali hostující hráči. S rozehrávkou totiž váhal domácí kapitán Janíček, jehož obral o míč Pleva a naservíroval ho Veselskému, který z hranice vápna mířil přesněk tyči - 0:2.

Domácí pouze snížili

Druhý poločas začal náporem domácího celku. Své šance měli i hosté, ale Pabousek trefil pěknou střelou jen břevno Herinkovi branky. Domácí jednoduše nakopávali míče a spoléhali na svoji výškovou převahu. Domácí se dočkali snížení v 71. minutě, kdy si Krejčířův roh do vlastní brány srazil Svoboda - 1:2. Domácí následně otevřeli hru a hnali se za bodem. Vzápětí mohli hosté rozhodnout - trefili břevno, pak přestřelili prázdnou branku a z dalšího brejku nastřelili tyč. Dosta tak nakonec mohla získat i bod. Po standardce zachraňoval hosty na brankové čáře gólman Zelenka a v poslední minutě o centimetry minul prázdnou branku střelou z velké dálky Petr Svoboda. Hosté nakonec cenné tři body uhájili.

 

Bystrc v příštím kole hostí Strání. Havlíčkův Brod hraje doma se Žďárem.



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Martin Kasálek (trenér): Přijel k nám soupeř, který stejně jako Břeclav disponuje mladým mužstvem. Proti takovému soupeři je třeba trpělivost. Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a hned v úvodu jsme se dostali do slibné příležitosti. Drželi jsme míč a hledali cestu k soupeřově brance. Z odkopu od branky jsme naši nedůsledností dostali branku, která umožnila soupeři se ještě více zatáhnout a čekat na brejkové situace. Naše kombinace byla upracovaná a končila před šestnáctkou soupeře. Z druhého pobytu soupeře na naší půlce jsme obdrželi druhou branku. Do druhé půle jsme vstoupili nekoncentrovaně a hned po dvou minutách mohl soupeř navýšit své vedení. To se nestalo a měli jsme prostor se o výsledek ještě porvat. Vstřelili jsme gól a chtěli jsme vyrovnat. Hra se hodně otevřela a bylo to kdo s koho. Další branku jsme nevstřelili a soupeř si odvezl všechny body. Drželi jsme míč takřka po celou dobu střetnutí, ale chyběla nám přímočarost před šestnáctkou soupeře, důslednost v osobních soubojích a větší odvaha v kombinaci.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Za tři body jsem strašně rád. Dali jsme rychlý gól a i když se poté hra vyrovnala, tak jsme dokázali přidat i druhý. Po poločase domácí snížili a začalo to být vabank. Klepali jsme se o výsledek až do konce, ale kluci to díky disciplinovanému výkonu zvládli.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - - J. Gryc [-] (78. M. Zatloukal [-] ) , R. Babić [-] , U. Stevanović [-] , O. Pelc [-] (46. J. Motyčka [-] ) , M. Hladký [-] , D. Chmúra [-] (46. o. pohanka [-] ) , M. Krejčíř [-] , M. Svoboda [-] , P. Svoboda [-] , M. Janíček [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Zelenka [-] - J. Molák [-] , O. Štědrý [-] , M. Veselský [-] (79. M. Němec [-] ) , J. Pabousek [-] , K. Svoboda [-] , M. Vrzal [-] , D. Fikar [-] (88. M. Mazel [-] ) , A. Polívka [-] , L. Peřina [-] , M. Pleva [-] (78. M. Polcar [-] )

ŽK: 64. M. Janíček , 85. o. pohanka - 65. D. Fikar , 90. K. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Svoboda - L. Peřina , M. Pleva .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Lukašík Petr - KALOČ Radim, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: remíza

V Bystrci se bude hrát vyrovnané utkání - 1:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Oba soupeři potřebují body jako sůl. Myslím, že tento zápas vyzní lépe pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích