0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín veze body z Přerova


Branky


8

 

K prvnímu zápasu po roční absenci v divizi nastoupili přerovští proti zkušenému týmu Slavičína. Od počátku utkání byli hosté lepším týmem na hřišti, dobře kombinovali, byli u všeho o krok dříve a dostávali se do střeleckých příležitostí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Již dvě minuty po výkopu nastřelili levou tyč brány Přerova. V 8. minutě jejich další pokus vytěsnil Petr Bělík na pravou tyč a v minutě patnácté skončil přetažený centr na břevně brankové konstrukce gólmana domácích.

 

 

 

Viktoriáni se dostávali dopředu s obtížemi, jelikož byl soupeř prostě lepší. Ve 44. minutě se ovšem ocitl ve stoprocentní šanci David Chuda, ale přízemní střelou z šesti metrů nastřelil pouze do nohou gólmana Vypušťáka.

 

 

 

Žůrek nastoupil a rozhodl

 

Do druhého poločasu domácí změnili rozestavení, zesílili zejména střed hřiště a hra se tím vyrovnala. V další šanci domácích mířil Martin Koller těsně vedle levé tyče brány Slavičína a dobře zahraný trestný kop Michala Zimčíka zlikvidoval gólman hostí Vypušťák.

 

 

 

Hosté byli nadále nebezpeční a dočkali se úvodní branky v 65. minutě.

 

 

 

Přetažený centr na zadní tyč vrátil hlavou před bránu jeden z hostujících hráčů a nekrytý střídající útočník Žůrek skóroval nekompromisním volejem na 0:1.

 

 

 

Poté domácí hru otevřeli, ale vyloženou šanci už si vytvořit nedokázali. naopak hosté hrozili z rychlých brejků při nichž přerovské podržel dobrými zákroky brankář Petr Bělík.

 

 

 

Zdroj: http://fcprerov.cz/

 



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Richard Švehlík, trenér: S výkonem v prvním poločase jsem nebyl spokojen, rozdíl ve hře mezi oběma týmy byl markantní a nás podržela ve hře o úspěšný výsledek pořádná dávka paní Štěstěny. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale nedokázali jsme si pohlídat standardní situaci soupeře, který naši nedůslednost potrestal. V závěru jsme si chtěli vytvořit tlak zjednodušením hry, ale dobře hrající Slavičín si jednogólový náskok pohlídal. Jeho vítězství tak bylo zasloužené. My se budeme muset zlepšit a hrát aktivně po celou dobu utkání. Zdroj: http://fcprerov.cz/

FC TVD Slavičín
Petr Slončík, trenér: Vstoupit do soutěže vítězstvím je velmi důležité a nám se to povedlo. Co se týče zápasu, tak první poločas jsme měli pod kontrolou až na jednu výjimku, kdy jsme v závěru poločasu zaspali a nechali soupeře volného na malém vápně, ale naštěstí nás podržel v této situaci gólman. Jinak to bylo v naši režii, kdy jsme nastřelili dvě tyčky, břevno a měli tam i další šance. Po poločasové přestávce jsme vypadli z tempa asi na 15 minut. Prostřídali jsme, změnili rozestavení a dali vedoucí gól. Soupeř měl spíše závary, víceméně po nakopávaných míčích nebo standardkách a my si vytvářeli další šance, které jsme ale neproměnili. Zdroj: FC TVD Slavičín: fotbal-slavicin.cz



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
P. Bělík [-] - O. Václavíček [-] , V. Koplík [-] , M. Zimčík [-] , J. Omelka [-] - P. Bogdaň [-] , T. Blažkovský [-] (84. L. Krejčíř [-] ) , P. Horák [-] , M. Rybka [-] (75. M. Macháček [-] ) - D. Chuda [-] (46. J. Bubeník [-] ) , M. Koller [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - T. Švach [-] , T. Vaculík [-] (81. M. Salajka [-] ) , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] (90. D. Horáček [-] ) , M. Goňa [-] (59. J. Žůrek [-] ) , P. Švach [-] , T. Kocián [-] , D. Zvoníček [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 86. P. Bogdaň .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SVOBODA Radek, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza